משפיענית הרשת הברזילאית, מוניקי פראגה, נעצרה השבוע בחשד שרקחה מזימה מוזרה במיוחד: בימוי חטיפתה שלה ושל בעלה תחת איומי אקדח - הכל כדי לייצר תוכן ל-48 אלף עוקביה. הפרשה החלה לפני כמעט שנה, כאשר פראגה דיווחה כי היא ובעלה, לוקאס, הותקפו מחוץ לביתם על ידי שלושה שודדים חמושים.
לטענתה, השניים נלקחו לאזור מיוער, שם הוחזקו כבני ערובה ואולצו לשלם כופר תמורת שחרורם. פראגה אף תיארה בפירוט כיצד בעלה הותקף פיזית במהלך האירוע בזמן שהפושעים דרשו את רכושם.
המשטרה: "מזימה מתוכננת היטב"
חקירת המשטרה שדווחה בכלי התקשורת בברזיל, העלתה תמונה שונה מהאירוע שתיארה מוניקי: "ככל שהחקירה התקדמה, מצאנו אינדיקציות לכך שמה שכונה 'חטיפה לצורך כופר' לא היה אלא מזימה בין הקורבן לכאורה לבין אחד הפושעים".
לפי החשד, פראגה שיתפה פעולה עם שלושה גברים כדי להוציא את התוכנית אל הפועל. פרט מדהים שנחשף בחקירה הוא שבעלה של המשפיענית היה קורבן בעצמו ולא ידע דבר על המזימה של אשתו. "הוא טען לאורך כל הדרך שהאמין באמת ובתמים שמדובר בחטיפה אמיתית, הוא הושאר לחלוטין באפלה".
ומה עם השותפים לפשע?
אחד מהם נמצא כעת בכלא בשל פשעים אחרים, ואילו שותף שני נרצח עוד לפני שהמשטרה הספיקה להוציא נגדו צו מעצר. החשוד השלישי, שלפי החשד קיבל לידיו את כספי הכופר המבוימים, נמצא תחת חקירה לאחר שביתו נסרק על ידי כוחות הביטחון.
פראגה נעצרה וכעת היא עומדת בפני אישומים חמורים שעלולים לשלוח אותה לתקופת מאסר ממושכת שאותה הפעם, היא לא תוכל לתעד לעוקביה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)