"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בשורה לטסים: עוד ענקית תעופה אירופית חוזרת לישראל

SAS (סקנדינביאן איירליינס) תחדש את טיסותיה לישראל וממנה החל מ-26 באוקטובר 2026 • הטיסות הישירות מתל אביב לקופנהגן, יפעלו בתדירות של ארבע פעמים בשבוע • מתי כרטיס טיסה יעלה 186 יורו לכיוון?

| עודכן:
0השמעה
הטיסות מנתב"ג לקופנהגן חוזרות. SAS , רויטרס
הטיסות מנתב"ג לקופנהגן חוזרות. SAS | צילום: רויטרס

חברת התעופה הגדולה בצפון אירופה, SAS (סקנדינביאן איירליינס) הודיעה היום (ראשון) כי היא תחדש טיסותיה לישראל וממנה החל מ-26 באוקטובר 2026.

הטיסות הישירות מתל אביב לקופנהגן, בירת דנמרק, יפעלו בלוח החורף בתדירות של ארבע פעמים בשבוע בימי שני, רביעי, שישי ומוצאי שבת במטוסי איירבוס 320 ניאו חדשים בשתי מחלקות שירות - אקונומי וביזנס. בצי מטוסי האיירבוס 320 של החברה גם הותקן לאחרונה אינטרנט אלחוטי מהיר של סטאר לינק אשר יפעל גם על הקו מת״א.

קופנהגן. דנמרק. התחרות מתרחבת | צילום: שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

החברה חידשה את הקו הישיר מת״א ב-26.10.25 לאחר יותר מעשור בתדירות של שלוש פעמים בשבוע ונאלצה להקפיא פעילותה בכל המזרח התיכון לאחר מספר חודשים, עכשיו החברה מחדשת טיסותיה מת"א בתדירות גבוהה יותר.

מ-338 יורו לכיוון. סקנדינביאן איירליינס (SAS) בנתב"ג, ארכיון | צילום: משה שי

מבדיקה שערכנו, מחיר כרטיס "לייט" לכיוון אחד מת"א לקופנהגן יעלה 350 יורו, משך הטיסה ארבע שעות ו-50 דקות. כרטיס חזור ב-4.11 יעלה 338 יורו, לכרטיס לייט. מחירי הטיסות יורדים ל-186 יורו לכיוון ב-7 בדצמבר 2026.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר