ישראייר מרחיבה את מפת היעדים שלה ומחזירה את הקו הישיר למרקש שבמרוקו, אחד היעדים הפופולריים והמסקרנים בצפון אפריקה. הטיסות יחודשו החל מ-1 בספטמבר 2026 ויופעלו עד סוף חודש אוקטובר.
הקו יופעל במתכונת של טיסה שבועית. ההמראה מישראל תתקיים מדי יום שלישי בשעות אחר הצהריים, והטיסה חזרה ממרקש תצא באותו הלילה, סמוך לחצות.
מחירי הכרטיסים יחלו ב-299 דולר לכיוון, והם זמינים כבר כעת להזמנה באתר ישראייר, במוקד ההזמנות של החברה ובאמצעות סוכני הנסיעות.
מרקש נחשבת לאחד היעדים המבוקשים במרוקו בזכות השילוב בין שווקים צבעוניים, ארמונות היסטוריים, גנים מרהיבים, קולינריה מקומית עשירה ואווירה ייחודית המשלבת מסורת עם תיירות מודרנית. העיר מושכת מטיילים מכל העולם ומציעה נקודת יציאה נוחה גם לטיולים בהרי האטלס ובמדבר סהרה.
בישראייר מזכירים כי הכניסה למרוקו מחייבת אשרת כניסה (ויזה), ועל הנוסעים לוודא כי ברשותם כל האישורים הנדרשים לפני הזמנת הטיסה והיציאה ליעד.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו