"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בשל הביקוש הגובר ליעד המפתיע: חברת התעופה מוסיפה טיסות

הביקוש מצד הישראלים ממשיך לעלות, והחברה מגיבה במהלך משמעותי שיגדיל את היצע המושבים ואת אפשרויות הטיסה כבר בחודש הבא

0השמעה
היעד האתיופי שהפך למבוקש , שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים
היעד האתיופי שהפך למבוקש. צילום: שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

גידול בביקוש מצד הנוסעים הישראלים מביא את חברת התעופה אתיופיאן איירליינס להרחיב את פעילותה בישראל. החברה, המיוצגת בארץ על ידי קבוצת טל תעופה, הודיעה כי בין 3 ל-31 באוגוסט תוסיף חמש טיסות שבועיות בקו תל אביב-אדיס אבבה.

הטיסות החדשות יופעלו בימים ראשון עד חמישי, ובכך יגדל מספר הטיסות השבועיות של החברה בקו מ-21 ל-26. המהלך נועד לתת מענה לעומסי עונת הקיץ ולאפשר לנוסעים גמישות רבה יותר בבחירת מועדי הטיסה.

אתיופיאן אירליינס מרחיבה את לוח הטיסות,צילום: רויטרס

בנוסף להגדלת התדירות, החברה תפעיל בחלק מהטיסות את מטוס ה-Boeing 787-8 Dreamliner, שיאפשר להגדיל גם את היצע המושבים בקו ולהציע חוויית טיסה מתקדמת יותר.

אדיס אבבה הפכה בשנים האחרונות לנקודת מעבר מרכזית עבור נוסעים ישראלים, בעיקר בזכות רשת היעדים הענפה של אתיופיאן איירליינס. דרך נמל התעופה בבירת אתיופיה ניתן להמשיך ליותר מ-150 יעדים בינלאומיים ברחבי אפריקה, אסיה, ארצות הברית ויעדים נוספים, לעיתים עם זמני קישור נוחים במיוחד.

לפי לוח הטיסות החדש, טיסה ET449 תמריא מתל אביב בימים ראשון עד חמישי בשעה 03:15 ותנחת באדיס אבבה בשעה 07:30. בכיוון ההפוך, טיסה ET448 תמריא מאדיס אבבה בשעה 21:50 ותנחת בנתב"ג בשעה 02:00 לפנות בוקר ביום שלמחרת.

אדיס אבבה - שער מרכזי ליעדי המשך,צילום: שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

הרחבת הפעילות מצטרפת למגמת ההתאוששות של שוק התעופה בישראל, כאשר חברות תעופה רבות מוסיפות תדירויות ומגדילות קיבולת בשל שיא עונת הנסיעות של הקיץ. במקרה של אתיופיאן איירליינס, נראה שהביקוש אינו מסתכם רק בטיסות לאתיופיה עצמה, אלא גם בשימוש באדיס אבבה כשער מרכזי ליעדי המשך ברחבי העולם.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר