"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לפני שאתם סוגרים את המזוודה: זה מה שלא יעבור בבידוק בארצות הברית
רגע לפני הקיץ והעומסים, בארה״ב מעדכנים בכללי ה־TSA לכבודת יד • אילו פריטים אסורים לחלוטין, אילו מפתיעים דווקא כן מותרים, ומה כדאי תמיד לקחת איתכם לתא הנוסעים
המוצרים שלא תוכלו להעלות למטוס בכבודת היד. צילום: מערכת feedy באמצעות הבינה המלאכותית ideogram

לפני שאתם סוגרים את המזוודה: זה מה שלא יעבור בבידוק בארצות הברית

רגע לפני הקיץ והעומסים, בארה״ב מעדכנים בכללי ה־TSA לכבודת יד • אילו פריטים אסורים לחלוטין, אילו מפתיעים דווקא כן מותרים, ומה כדאי תמיד לקחת איתכם לתא הנוסעים

סוכנויות הידיעות
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

רגע לפני הקיץ וכדי להימנע מאי-נעימויות בבידוק בשדה התעופה, רשות אבטחת התעבורה של ארה״ב (TSA) מעדכנת כללים מחמירים לגבי מה שניתן להעלות לכבודת תא הנוסעים במטוס.

כמות הנוזלים והתרסיסים המותרת בתיקי יד נותרת קטנה - מקסימום של 100 מ״ל למיכל, כאשר בקבוקי מים הניתנים למילוי מורשים לעבור כשהם ריקים ולהתמלא לאחר מעבר הבידוק הביטחוני.

מגבלת ה-100 מ"ל לנוסלים עדיין בתוקף, צילום: wavebreakmedia_micro / Freepik

הכללים סביב חומרים דליקים מתירים העלאת מצת רגיל וקופסת גפרורים בטיחותיים, אך אוסרים גפרורים שנדלקים על כל משטח, וסוגים מסוימים של מצתים שעלולים לגרום לנזק לא מכוון. כלי ירייה, תרסיסי פלפל, אקדחי אוויר, רוגטקות ופריטים אחרים שעלולים לגרום לנזק לא מכוון אסורים בתיקי יד, וכן חומרי נפץ, תחמושת, זיקוקים, בנזין, גז דחוס וחומרים דליקים אסורים לחלוטין להעלאה לתא הנוסעים.

באשר לכלים חדים, פריטים חדים שלהם להב או חוד ארוכים מ-6 ס״מ אסורים בהחלט בתיקי יד, ובכלל זה סכינים, מזלגות גדולים, חולצי פקקים, סוגים מסוימים של מספריים, מחטים ארוכות, חרבות דקורטיביות וסכיני כיס.

כלים כגון מברגים, מפתחות ברגים ופליירים מותרים כשהם באורך שאינו עולה על 18 ס״מ, ואביזרי טיפוח כמו קוצצי ציפורניים, פותחני בקבוקים ומספריים קטנות שלהביהן קצרים מ-10 ס״מ מותרים.

סיגריה אלקטרונית דווקא מותר כל עוד לא משתמשים בטיסה, צילום: אי. אף.פי

סוללות ליתיום בדירוג של פחות מ-100 ואט-שעה מותרות אם הן מותקנות במכשירים, בעוד שסוללות ליתיום שאינן מותקנות מותרות רק בכבודת יד ולא בכבודה שנמסרת לבטן המטוס.

בהמלצת רשות האבטחה, מומלץ שהנוסעים ישימו בתיק היד החלפה של בגדים, תרופות נחוצות וחפצי ערך למקרה שחברת תעופה מנתבת לא נכון או מאבדת כבודה שנמסרה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...