"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אל על פתחה את המכירה לשני יעדים פופולריים - אלה המחירים
הקו הישיר לבואנוס איירס, ארגנטינה, יחל לפעול בנובמבר 2026 • הטיסות לסיאול, דרום קוריאה, יחלו בחודש מרץ 2027
סיאול, דרום קוריאה. טיסות ממרץ. צילום: אורי לירון

אל על פתחה את המכירה לשני יעדים פופולריים - אלה המחירים

הקו הישיר לבואנוס איירס, ארגנטינה, יחל לפעול בנובמבר 2026 • הטיסות לסיאול, דרום קוריאה, יחלו בחודש מרץ 2027

ליאת מופז מילצ'ן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

חברת אל על מודיעה היום (חמישי) על פתיחת המכירה לטיסות ישירות לשני יעדים מרכזיים -סיאולשבדרום קוריאה ובואנוס איירסשבארגנטינה.

הטיסות לסיאול יחלו בחודש מרץ 2027ויופעלו בתדירות של שלוש טיסות שבועיות בימים שני, רביעי ומוצ”ש, במטוסי הדרימליינר המתקדמים של החברה הכוללים שלוש מחלקות שירות.הטיסות ימכר החל מ-1,199$עבור כרטיס הלוך-חזור במחלקת התיירים מסוג LITE.

ארמון גיונגבוק, סיאול. החל מ-1,199$, צילום: Rtflakfizer / Wikipedia Commons

44 מיליון שקל על הפרק: האם הפעםהקו הארוךיחזיק מעמד?

במקביל, נפתחת היום המכירה לקו הישיר לבואנוס איירס, המהווה אבן דרך משמעותית בהתרחבות אל על לדרום אמריקה. הקו יחל לפעול בנובמבר הקרוב, בתדירות של שתי טיסות שבועיות בימים ראשון ושלישי, והטיסות יופעלו גם הן במטוסי הדרימליינר.הטיסות ימכרו החל מ-1,349$ עבור כרטיס הלוך-חזור במחלקת התייריםמסוג CLASSIC.

הטיסה לבואנוס איירס היא הארוכה ביותר שמפעילה אל על, עם משך טיסה של יותר מ-16 שעות, ומהווה חיבור ישיר ראשון מסוגו בין ישראל ליבשת זו מזה למעלה מעשור. הטיסות זמינות לרכישה באתר אל על או באמצעות סוכני הנסיעות.

טיסות ישירות מנובמבר. בואנוס איירס, צילום: GettyImages

"פתיחת המכירה לשני היעדים מצטרפת למהלך רחב של הרחבת רשת הנתיבים של אל על, במסגרתו הכריזה החברה לאחרונה על שורת יעדים חדשים באסיה, אירופה ודרום אמריקה, וממשיכה לחזק את חיבורה של ישראל למוקדי תיירות, עסקים וקהילות יהודיות ברחבי העולם", מספר שלומי זפרני, סמנכ"ל מסחר ומכירות באל על.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...