"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טיסות ב-99 דולר ושוברי הנחה - התחרות על הנוסע הישראלי עולה שלב

ישראייר וארקיע יוצאות לקרב על הכיס של הנוסע, עם מסרים של מחיר וגמישות • עבור מי שמתכנן חופשה בקרוב או לקיץ, מדובר בחלון הזדמנויות אמיתי

,עודכן
0השמעה
הקרב על הכיס של הנוסע עולה שלב. צילום: Getty Images

מבצעי האביב בתעופה הישראלית עולים מדרגה: לצד קמפיין “CRAZY MAY” שלישראיירעם טיסות מוזלות ליעדים מבוקשים באירופה ובים התיכון, גםארקיעמשתפת פעולה עםשופרסלומחזירה שוברי חופשה ב־50% הנחה. התוצאה: שוק רותח רגע לפני עונת הקיץ.

רודוס - החל מ-99 דולר לכיוון,צילום: GettyImages

טיסות החל מ־99 דולר לכיוון

במסגרת מבצע CRAZY MAY, ישראייר יוצאת עם מחירי פתיחה אגרסיביים במיוחד - החל מ־99 דולר לכיוון ליעדים קצרים כמו לרנקה ורודוס.

יעדים נוספים באירופה מוצעים בטווחים של 110-200 דולר לכיוון, בעוד יעדים רחוקים יותר כמו מלגה מגיעים לכ־280 דולר לכיוון.

מחירי טיסות בתאריכים נבחרים :

לרנקה, פאפוס, רודוס , טביליסי - החל מ-99 דולר לכיוון

אתונה, בורגס, סלוניקי, סופיה, טיראנה, ורנה - החל מ-110 דולר לכיוון

בטומי, מונטנגרו, ורונה - החל מ-130 דולר לכיוון

רומא, נאפולי - החל מ-140 דולר לכיוון

פראג, בודפשט - החל מ-150 דולר לכיוון

קטניה (סיציליה ), באקו החל מ-160 דולר לכיוון

לובליאנה החל מ-170 דולר לכיוון

זלצבורג החל מ- 200 דולר לכיוון

מלגה החל מ-280 דולר לכיוון

המבצע כולל גם חבילות נופש, לדוגמה:

בורגס: 3 לילות חצי פנסיון במלון 4 כוכבים - החל מ־369 דולר לאדם

טביליסי: 3 לילות במלון 5 כוכבים עם ארוחת בוקר - החל מ־417 דולר לאדם

רודוס: 3 לילות “הכל כלול” בריזורט 5 כוכבים - החל מ־469 דולר לאדם

לצד המחירים, ישראייר מדגישה תנאי גמישות עם אופציית “מגן ביטול” בתוספת 40 דולר, עד 3 ימים לפני הטיסה (בטיסות בלבד) ועד 7 ימים לפני הטיסה (בחבילות נופש), בכפוף לתקנון המלא באתר ישראייר.

המבצע תקף להזמנות החל מ-5.5.26 ולמשך כ-10 ימים, עבור יציאות נבחרות במהלך חודש מאי.

50% הנחה באמצעות שוברים

במקביל, ארקיע ושופרסל מחזירות מבצע שכבר הוכיח את עצמו בעבר: שובר לטיסות וחופשות לחו”ל למגוון רחב של כ-40 יעדי ארקיע ב-50% הנחה למשלמים בכרטיס אשראי שופרסל.

ארקיע - משיקה שוברי הנחה בשיתוף שופרסל,צילום: סהר אברהמי

ההטבה מעניקה שובר בשווי 3,000 שקל לרכישת טיסות וחופשות - ב־1,500 שקל בלבד וניתן למימוש עד סוף 2026 - כולל תקופות השיא של הקיץ וחגי תשרי.

המהלך הזה מאפשר, בפועל, “כפל מבצעים” - שילוב בין הנחה מראש לבין מחירי מבצע קיימים, מה שעשוי להוזיל משמעותית חופשות למשפחות.

השוברים יהיו זמינים לרכישה באתר ההטבות שופרסל 4U ולהזמנות בארקיע בין התאריכים 3-31.5.2026, להזמנות עד 31.12.2026.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר