"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בצל החשש מפיגועים: ההרגל החדש בשדות התעופה שמדאיג מומחי אבטחה

דו"ח פנימי בארצות הברית מזהיר מפני חולשה חמורה במערך האבטחה לאחר ההחלטה לאפשר לנוסעים לעבור בידוק עם נעליים • הרשויות טרם הגיבו לממצאים

,עודכן
0השמעה
פרצת אבטחה בבידוק הבטחוני בנמל התעופה (אילוסטרציה). צילום: ג'מיני

דו"ח פנימי של גוף הביקורת במשרד לביטחון המולדת בארצות הברית (DHS) מזהיר מפני סיכוני אבטחה משמעותיים בבידוק הביטחוני בשדות התעופה, בעקבותשינוי מדיניותשמאפשר לנוסעים לעבור את הבידוק עם הנעליים על הרגליים.

ביטול הדרישה להסרת נעליים בבידוק מקצר תורים,צילום: wavebreakmedia_micro / Freepik

לפי הדו"ח, שנשמר במידה רבה הרחק מעיני הציבור, ההחלטה לבטל את הדרישה להסרת נעליים עלולה ליצור פגיעות במערך הסינון בבידוק הבטחוני, מאחר שחלק ממערכות הסריקה הקיימות אינן מסוגלות לזהות חומרים מסוכנים המוסתרים בתוך נעליים.

המדיניות החדשה סימנה שינוי משמעותי לעומת הנהלים שהיו נהוגים כמעט שני עשורים. מאז 2006 נדרשו נוסעים להסיר נעליים בבידוק הביטחוני בעקבות ניסיון הפיגוע של “מחבל הנעליים” ריצ’רד ריד בשנת 2001, שהסתיר חומר נפץ בנעליו במהלך טיסה.

לעוף על זה!

כל חדשות התיירות, התעופה, מלונות ומסלולים - אצלכם במייל

הדו"ח נשלח למשרד לביטחון המולדת כבר לפני כחמישה חודשים, אך לפי מסמכים שהגיעו לידי חברי ועדת ביטחון המולדת של הקונגרס, הרשויות עדיין לא סיפקו תגובה רשמית או תוכנית לתיקון הליקויים.

הביקורת מתבססת גם על בדיקות “Red Team” - ניסויים מבצעיים שבהם חוקרים מנסים להעביר כלי נשק או חומרי נפץ מדומים דרך הבידוק כדי לבדוק את יעילותו. בבדיקות אלו נמצאו סימנים לפגיעות אפשרית במערך האבטחה.

הרשויות עדיין לא הגיבו לממצאים,צילום: שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

למרות הביקורת, שינוי המדיניות נחשב לפופולרי בקרב נוסעים רבים, שכן הוא מקצר תורים ומפשט את תהליך הבידוק. עם זאת, גורמים בקונגרס דורשים כעת לבחון מחדש את ההחלטה ולהבטיח שהטכנולוגיה הקיימת אכן מסוגלת לזהות איומים המוסתרים בנעליים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר