"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ביטולי טיסות: חברות התעופה שלא יחזרו לפני הקיץ - הרשימה המעודכנת

חברות התעופה האמריקניות לא לוקחות סיכון ומשעות טיסות לישראל אל תוך הקיץ • וויז אייר מבטלת עד אפריל

,עודכן
0השמעה
ITA. מבטלת טיסות לאזור. צילום: יח"צ

מבצע שאגת הארי נכנס אל השבוע הרביעי וחברות התעופה הזרות מרחיקות את מועד חזרתן לישראל.הרשימה המלאה למטה.

קבוצתלופטהנזההכוללת את חברות התעופה לופטהנזה, SWISS, אוסטריאן איירליינס, בריסל איירליינס ויורו-ווינגס, מאריכה את ביטול הטיסות עד 9 באפריל 2026.וויז אייר, אשר נמצאת במגעים להקים בסיס בישראל, לוקחת צעד אחורה ומבטלת את הטיסות עד 7 באפריל.

לעוף על זה!

כל חדשות התיירות, התעופה, מלונות ומסלולים - אצלכם במייל

ביטולי טיסות לתוך אפריל. לופטהנזה,צילום: לופטהנזה

אייר פראנסמבטלת עד 28 במרץ,איתיחאדעד סוף מרץ,אייר סיישלמבטלת טיסות עד 9 באפריל.אייר אירופהמבטלת טיסות לישראל וממנה עד 10 באפריל. גםITAהאיטלקית מבטלת עד טיסת הבוקר ב-10 באפריל כולל.KLMמבטלת עד 11.4,אג׳יאןמבטלת עד 21 באפריל,אייר בלטיקעד 29.4,איבריה אקספרס ופליי דובאימבטלות עד 30.4,אייר אינדיהמבטלת עד 2 במאי.לוטעד 31 במאי.בריטיש איירוויזמבטלת עד הקיץ.

לא לוקחת סיכון. דלתא,צילום: סהר אברהמי

החברות האמריקניות מרחיקות לכת

חברות התעופה האמריקניות מבטלות טיסות אל תוך הקיץ:דלתאמבטלת את כל טיסותיה לתל אביב עד 31 במאי. הטיסה לאטלנטה תידחה ל-4 באוגוסט.יונייטד איירליינסמבטלת את טיסותיה לתל אביב עד להודעה חדשה, באתר החברה לא ניתן לרכוש כרטיסים עד אמצע חודש יוני.אמריקן איירליינסמבטלת עד 22.4.אייר קנדהעד 2 במאי.

חשוב לציין: לוחות הזמנים עשויים להשתנות מדי יום בהתאם להערכות המצב הביטחוניות, כלומר חברות מסוימות יכולות להקדים את חזרתן.

לופטהנזה מבטלת עד 9 באפריל

SWISS מבטלת עד 9 באפריל

אוסטריאן איירליינס מבטלת עד 9 באפריל

בריסל איירליינס מבטלת עד 9 באפריל

יורו ווינגס מבטלת עד 9 באפריל

אייר סיישל מבטלת עד 9 באפריל

אייר פראנס מבטלת עד 28 במרץ

איתיחאד מבטלת עד סוף מרץ

וויז אייר מבטלת עד 7 באפריל

אייר אירופה מבטלת עד 10 באפריל

ITA מבטלת עד 10 באפריל

KLM מבטלת עד 11 באפריל

אג׳יאן מבטלת עד 21 באפריל

אמריקן איירליינס מבטלת עד 22 באפריל

אייר בלטיק מבטלת עד 29 באפריל

איבריה אקספרס מבטלת עד 30 באפריל

פליי דובאי מבטלת עד 30 באפריל

אייר אינדיה מבטלת עד 2 במאי

אייר קנדה מבטלת עד 2 במאי

דלתא מבטלת עד 31 במאי

לוט מבטלת עד 31 במאי

יונייטד איירליינס מבטלת עד להודעה חדשה

בריטיש איירוויז מבטלת עד הקיץ

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר