"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מסתמן: 170 איש בכל טיסה יוצאת כבר השבוע
לאחר הרחבת הפעילות בטיסות לארה״ב עם מטוסים רחבי גוף, כעת הגיע תור הקווים לאירופה: בשלב הראשון יוכלו לעלות על המטוס 120 נוסעים במקום 100, ובשלב הבא צפוי המספר לעלות עוד יותר
מטוס ישראייר דקות לפני המראה עם 100 איש. צילום: רשות שדות התעופה

מסתמן: 170 איש בכל טיסה יוצאת כבר השבוע

לאחר הרחבת הפעילות בטיסות לארה״ב עם מטוסים רחבי גוף, כעת הגיע תור הקווים לאירופה: בשלב הראשון יוכלו לעלות על המטוס 120 נוסעים במקום 100, ובשלב הבא צפוי המספר לעלות עוד יותר

ליאת מופז מילצ'ן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

הבוקר (שני) אישר משרד התחבורה הרחבה של היצע המושבים בטיסות היוצאות מישראל ואליה מ-100 נוסעים ל-120.

כעת מסתמן, בדיונים שנערכים בין משרד התחבורה למערכת הביטחון, כי כבר השבוע תתאפשר הגדלת מכסת הנוסעים במטוסים היוצאים מישראל ואליה ל-170.הצעדצפוילהקלעלהביקושולהציעפתרוןחלקילמחסורבכרטיסי הטיסה.

חברות התעופה הישראליות כבר הודיעו כי בהתאם לאישור החדש הוגדל היצע הכרטיסים למכירה ליעדים השונים באירופה.

חברת ישראייר עדכנה כי בין יעדי החברה בהם יוגדל היצע הכרטיסים - מילאנו, פרנקפורט, בודפשט, פראג, רומא, טביליסי, אתונה, לרנקה, סופיה, לונדון, ברלין, בוקרשט, אדיס אבבה ומדריד.

ההערכההיאשהרחבתהמכסותתמשיך להתבצעבהדרגה,וכיאםהמהלךיצליח,צפוישוקהתעופההאזרחיתלחזורלפעילותרחבהיותר,למרותהאתגריםהביטחונייםהנוכחיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...