"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

היוטיובר “נתקע בלי טיסות בגלל המלחמה” - אבל הגולשים גילו פרט קטן שהדליק את הרשת

דניאל גוז טען כי נתקע בסינגפור בעקבות שיבושי הטיסות מהמזרח התיכון, אך במהרה התברר שיש עדיין מושבים פנויים - והתגובות ברשת לא איחרו לבוא

,עודכן
0השמעה
היוטיובר שעורר סערה. צילום: .

סערהברשתסביביוצרהתוכןבתחוםהתעופהדניאל גוז,המוכריותרבשםNonStop Dan,לאחרשטעןכינתקעבסינגפורבעקבותשיבושיטיסותהקשוריםלמלחמהבמזרחהתיכון,למרותשלדברימבקריועדייןהיוכרטיסיםזמינים.

עיצבן את הגולשים,צילום: שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

גוז,שמפעילערוץיוטיובעםיותרממיליוןמנוייםשבוהואסוקרחברותתעופהוחוויותטיסה,פרסםסרטוןבשםThereAreNoFlightsLeft”(“לאנותרוטיסות”).בסרטוןסיפרכיהיהבדרכומבאלילדובאיעםעצירתבינייםבסינגפור, שםלדבריומצאאתעצמו “תקוע”.

במהלךהסרטוןהציגרשימתטיסותעתידיות,אךהוסיףכינותרורקמספרמושביםבמחלקתתיירים.ההערההזוהספיקהכדילהציתגלביקורתחריףברשתותהחברתיות.

גולשיםרביםהאשימואותובכךשהואמתלונןעלמצבשלמעשהניתןהיהלפתורבקלות,אםרקהיהמוכןלטוסבמחלקהרגילה.
צחקתירבעשעהברצףמיוטיוברשטועןשהואתקועבסינגפור,בזמןשישטיסות,הואפשוטלארוצהלטוסבמחלקתתיירים”,כתבאחדהמשתמשיםברשתX.

אחרהוסיףבציניות: “מדהיםשדןמעדיףלהישארשבועייםבסינגפורבלילראותאתהמשפחהשלומאשרלהתמודדעםהזוועהשלטיסהבאקונומי”.

יוצרהתוכן,בן26,גדלבלונדוןוכיוםמתגוררבשבדיה.לדבריוהחללטוסכברבגיל12והפךאתהתחביבלקריירה.עדהיוםפרסםכ־700סרטוניםוטסביותרמ־160חברותתעופהשונות.

לאחרגלהביקורתהחליטגוזלקצראתהסרטוןבכדקהואףשינהאתשמול-MillionsOfTravelersAreAboutToBeStranded”(“מיליונינוסעיםעומדיםלהיתקע”).

בהמשךגםהגיבישירותלמבקריםוהסביר כי המושבים הבודדים שנותרו במחלקת תיירים נמכרים ביותר מ-1,500 דולר לכיוון, ולכן הדגיש בעיקר את המחלקות היוקרתיות - שהןגםמוקדהתוכןשלהערוץשלו.

הרבהמכםאומרים ‘פשוטטוסבאקונומי’ -ואנימביןאתזהלגמרי”,כתב. “אבלגםהמושביםהאלוכמעטאזלו”.

אתהתגובהסייםבמסרקצרלעוקביו:
שמרועלעצמכם.”

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר