"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כמו החברות הזרות: האיסור החדש בטיסות אל על
חברת התעופה אוסרת להטעין בעזרת מטען נייד במהלך הטיסה, מחשש להתלקחות • ולא רק זאת: כל נוסע יוכל להעלות מטען אחד בלבד לטיסה, עם קיבולת של עד 100Wh
תיקנס ב-121 מיליון? אל על, ארכיון. צילום: יוסי זליגר

כמו החברות הזרות: האיסור החדש בטיסות אל על

חברת התעופה אוסרת להטעין בעזרת מטען נייד במהלך הטיסה, מחשש להתלקחות • ולא רק זאת: כל נוסע יוכל להעלות מטען אחד בלבד לטיסה, עם קיבולת של עד 100Wh

סהר אברהמי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

חברת התעופה אל על מיישרת קו עם חברות תעופה זרות והודיעה כי תאסור שימוש במטענים ניידים במהלך הטיסה. הסיבה המרכזית להגבלה החדשה:התלקחות מטעןבמהלך טיסה.

"חל איסור מוחלט לעשות שימוש במטען הנייד במהלך הטיסה, וכן חל איסור להטעינו באמצעות שקעי החשמל במטוס", נכתב בהודעה של חברת התעופה ללקוחות.

תיעוד האש במטוס שגרמה לנחיתת החירום%2F%2F שימוש לפי סעיף 27א׳ לחוק זכויות יוצרים

"מטענים ניידים בעלי קיבולת העולה על 100Wh אינם מאושרים להטסה". כמו כן, כל לקוח יוכל להעלות לטיסה עם מטען נייד אחד בלבד, הקיבולת שלו צריכה להיות עד 100Wh. אם אין על המטען סימון ברור של דירוג ה-Wh לא ניתן יהיה לאשר את העלאתו למטוס.

נוסעים שלא יעמדו בדרישות הללו מסתכנים בכך שהפריט יוחרם על ידי צוות המטוס, והחברה מבהירה כי לא תישא באחריות על אובדן או נזק למטענים שיוחרמו בשל אי-עמידה בנהלים.

ההנחיות דומות להמלצות רשויות התעופה הבינלאומיות וגם ענקית התעוםה לופטהנזה מיישמת אותן. החל מ-15 בינואר, גם חברת סוויס אוסרת להשתמש במטענים הניידים תוך כדי הטיסה, והגבילה את העלאת המטענים הניידים לשניים לנוסע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...