"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
טיסה ליעד הפופולרי במזרח נחשבת לאחת מהמסוכנות בעולם
תנאי מזג אוויר קשים, תשתיות בעייתיות ואי עמידה בסטנדרטים בינלאומיים הופכים את הטיסה ליעד האהוב למסוכנת במיוחד
נפאל מהדקת פיקוח על תיירים זרים. צילום: שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

טיסה ליעד הפופולרי במזרח נחשבת לאחת מהמסוכנות בעולם

תנאי מזג אוויר קשים, תשתיות בעייתיות ואי עמידה בסטנדרטים בינלאומיים הופכים את הטיסה ליעד האהוב למסוכנת במיוחד

ליאת מופז מילצ'ן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

נפאל, ארץ הרי ההימלאיה המרהיבים, נחשבת למוקד תיירותי אטרקטיבי במיוחד עבור מטיילים מחפשי הרפתקאות, אך מתחת לפסגות המושלגות מסתתר סיפור אחר - עולם התעופה המקומי נתון למשבר חמור שמסכן נוסעים.

תנאי מזג האוויר הקשים, טופוגרפיה מסוכנת, מחסור בתשתיות מודרניות והסטנדרטים הבטיחותיים הנמוכים, הופכים את הטיסה בנפאל לאחת מהמסוכנות בעולם.

שבע תאונות אוויריות גדולות התרחשו בשלוש השנים האחרונות, צילום: שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

חברות התעופה המקומיות מתמודדות עם צי מטוסים ישן, עובדים עם הכשרה מוגבלת ומתקשות לעמוד בתקנים בינלאומיים. "כמעט כל טיסה כאן היא אתגר", מציין טייס מקומי, "צריך לשלב בין ניסיון אישי לבין ניהול סיכונים קפדני".

דוח רשמי חדש שפורסם לאחרונה חושף כי השמיים בנפאל נחשבים לאחד המקומות המסוכנים ביותר בעולם לטיסות, בשל פיקוח לקוי, רפורמות איטיות ותיאום גרוע בין הרשויות. הדוח, שפורסם באתר משרד התעופה האזרחית של המדינה, מעלה חששות כבדים לגבי בטיחות הנוסעים, תפעול נמלי התעופה ושירותי קרקע.

חששות כבדים לגבי בטיחות הנוסעים,

על פי הדוח, שבע תאונות אוויריות גדולות התרחשו בשלוש השנים האחרונות, והובילו לנזק אנושי וכלכלי משמעותי. מאז התאונה הרשמית הראשונה ב‑1955 ועד היום, התרחשו בנפאל 105 תאונות אוויריות, שגבו את חייהם של 914 אנשים.

בדוח מודגש כי יש צורך בשיפור שירותי נוסעים, פיקוח בטיחות מחמיר, מודרניזציה של מערכות ביטחון, והעסקת מומחים בינלאומיים. כמו כן, נדרשת הודעה מוקדמת של לפחות שלושה חודשים לחברות התעופה לפני שינויי רגולציה, על מנת לאפשר תכנון יעיל ובטיחותי של הטיסות.

הדוח מציב אתגר רציני לממשלת נפאל: כיצד לשפר את הבטיחות, להבטיח תפעול יעיל של נמלי התעופה, ולשקם את אמון הציבור והחברות הבינלאומיות במערכת התעופה במדינה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...