"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מחשש לאירוע ביטחוני: אבטחה מוגברת בנמלי התעופה ביעד הפופולרי במזרח
בדיקות נוספות לנוסעים, פריסת צוותי תגובה מהירה ושמירה מוגברת על מטוסים וטרמינלים
בדיקות מחמירות בנמלי התעופה היעד הפופולרי. צילום: שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

מחשש לאירוע ביטחוני: אבטחה מוגברת בנמלי התעופה ביעד הפופולרי במזרח

בדיקות נוספות לנוסעים, פריסת צוותי תגובה מהירה ושמירה מוגברת על מטוסים וטרמינלים

ליאת מופז מילצ'ן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בעקבות הפיצוץ שהתרחש השבוע בדלהי, משרד הביטחון האזרחי (BCAS) הנחה את כלל נמלי התעופה במדינה להגביר את אמצעי הביטחון מחשש לאירוע בטחוני נוסף.

הפיצוץ הקטלני השבוע בדלהי, צילום: רויטרס

ההנחיות החדשות כוללות פיקוח צמוד על כל מצלמות ה-CCTV, פריסת שמירה נוספת בקרבת המטוסים וביצוע בדיקות יסודיות של נוסעים, מטען ושירותי קייטרינג.

כל הטיסות מחויבות בבדיקות משניות מלאות בכניסה למטוס, בעוד שמטוסים, דלפקי קייטרינג ושירותי תעופה קלים כמו רחפנים, פרגליידרים ומיקרולייטים יהיו תחת פיקוח מוגבר. גם טיסות מיוחדות, כולל אמבולנס אווירי, ייבדקו בקפידה.

כוחות משטרה מדינתיים ויחידות מיוחדות ישתתפו בחיזוק הביטחון בשדות התעופה. הוקמו צוותי QRT (תגובה מהירה) וצוותי BDDS (נטרול פצצות) יהיו זמינים לפעולה מיידית.

נוסעים הונחו להגיע מוקדם ולשתף פעולה עם כוחות הביטחון, צילום: שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

בנוסף, כל שערי הכניסה לשדות התעופה יחזקו את הבדיקות, כולל אימות תעודות זהות של נוסעים ועובדים, בדיקות אקראיות של ציוד ומטען, ופיקוח מוגבר על חניונים ומסופים. גם טרמינלי מטען יהיו תחת אבטחה מוגברת.

הנוסעים הונחו להגיע מוקדם לנמלי התעופה, להיות מוכנים לבדיקות קפדניות חוזרות ולשתף פעולה עם צוותי הביטחון. צפויים עיכובים בטיסות ותורים ארוכים כבר נצפים בנמלי התעופה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...