"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ספונטניים? טיסות לאירופה ב-89 דולר לכיוון
Blue Bird Airways יוצאת במבצע לסוף השבוע הקרוב: טיסות לאירופה למספר יעדים במחיר אחיד של 89 דולר לכיוון
רומא ב-89 דולר לכיוון. צילום: pixabay

ספונטניים? טיסות לאירופה ב-89 דולר לכיוון

Blue Bird Airways יוצאת במבצע לסוף השבוע הקרוב: טיסות לאירופה למספר יעדים במחיר אחיד של 89 דולר לכיוון

ליאת מופז מילצ'ן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

חברת התעופה הישראלית Blue Bird Airways, שבבעלות קבוצת קווי חופשה, הכריזה על מבצע מיוחד לסוף השבוע הקרוב, שכולל טיסות למספר יעדים באירופה במחיר אחיד של 89 דולר לכיוון.

היעדים הכלולים במבצע הם סופיה, רומא, וינה, בודפשט ופראג, וכל המושבים בטיסות היוצאות ביום חמישי, ה-23 באוקטובר, נכללים בהצעה.

בלו בירד - כל המושבים הפנויים נמכרים במחיר אחיד ליעדים שבמבצע, צילום: בלו בירד

לפי החברה, המבצע מגיע עם סיום חגי תשרי, תקופה שבה ניתן למצוא טיסות לאירופה במחירים נמוכים יחסית, ובמקביל ליהנות ממזג אוויר נוח לפני תחילת העונה החורפית. חשוב לציין שהכרטיסים מוגבלים לפי תפוסת המטוסים, ולא לפי כמות מוגדרת מראש.

מחברת התעופה נמסר: "אנו שמחים להוביל מהפכת מחירים של ממש עבור הצרכן הישראלי, בה כרטיס טיסה לאירופה, ועוד בסוף השבוע, עולה כמו טנק דלק".

כל הטיסות יוצאות מטרמינל 3 ונערכות במטוסי החברה מדגם בואינג 737-800. כרטיסי הטיסה זמינים לרכישה באתר החברה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...