"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רגע לפני העלייה למטוס: נתפסה בנמל תעופה באיטליה עם 1.4 ק"ג הרואין אשר בלעה
נוסעת בת 46 נתפסה עם סמים שהוסלקו ב-120 קפסולות שבלעה • האישה עוררה את החשד לאחר שנסעה בלי מזוודות, הייתה דרוכה והשיבה תשובות סותרות לשאלות
הסמים נמצאו אצל האישה רגע לפני העלייה למטוס. צילום: נוצר באמצעות ג'מיני AI

רגע לפני העלייה למטוס: נתפסה בנמל תעופה באיטליה עם 1.4 ק"ג הרואין אשר בלעה

נוסעת בת 46 נתפסה עם סמים שהוסלקו ב-120 קפסולות שבלעה • האישה עוררה את החשד לאחר שנסעה בלי מזוודות, הייתה דרוכה והשיבה תשובות סותרות לשאלות

סוכנויות הידיעות
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

רשויות המכס באיטליהעצרו בשבוע שעבר בנמל התעופה אוריו אל סריו שבברגמו אישה בת 46 ממוצא ניגרי, לאחר שבבדיקות רפואיות התגלה כי בלעה 120 קפסולות הרואין במשקל כולל של 1.4 קילוגרם.

האישה נעצרה רגעים לפני שעלתה על טיסה פנימית לאלגרו שבסרדיניה, זמן קצר לאחר שנחתה בברגמו מבריסל. לפי דיווח באתר החדשות La Stampa, המעצר בוצע בעקבות מידע מוקדם שהתקבל מהמכס הבלגי.
עם נחיתתה, עוררה הנוסעת את חשדם של הסוכנים: היא לא נשאה מזוודות, נראתה דרוכה במיוחד וסיפקה תשובות סותרות לשאלות הביקורת. כשנשאלה על יעדה, אמרה שהיא “פוגשת קרובי משפחה”, אך דבריה לא שכנעו את החוקרים.

הסמים שנתפסו בשדה, צילום: משטרת המכס האיטלקית

בהמשך, תחת לחץ, הודתה כי הבריחה סמים שיועדו לאיטליה. בבדיקת רנטגן בבית החולים התגלו בבטנה עשרות קפסולות עטופות בנייר דבק. הצוות הרפואי פיקח על הוצאתן, והסם הוחרם במקום. החוקרים ציינו כי הכמות נועדה לשווקים בטורינו ובסרדיניה, וכי פיצוץ של קפסולה אחת בלבד היה עלול לגרום למותה המיידי. התמונות שפרסמו הרשויות מראות את העטיפות הפלסטיות המכוסות בסרט ההדבקה ששימש לאיטומן במהלך הטיסה.

הסמים וציום הרנטגן, צילום: משטרת המכס האיטלקית

על פי הרשויות, החשודה מתגוררת באיטליה מאז 2013 ומתפרנסת ממכירת בגדים ברחוב. היא הואשמה רשמית בסחר בינלאומי בסמים ונכלאה בכלא ברגמו עד להחלטת בית המשפט. סוכנות המכס מסרה כי החקירה נמשכת. עד כה, לא אותרו שותפים לעבירה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...