האבא והבן שהורדו מהטיסה. צילום: טיקטוק

"חיות אנגליות": קבוצת בריטים שיכורים הורדה בכוח מהמטוס

מספר נוסעים אילצו מטוס של ריינאייר לנחות בצרפת, שם פרצה קטטה עם המשטרה לעיני נוסעים מבוהלים - לפני שנעצרו

חבורת גברים בריטים שחגגו מסיבת רווקים אילצה מטוס של ריינאייר לנחות בצרפת, שם פרצה קטטה עם המשטרה לעיני נוסעים מבוהלים - לפני שנעצרו.

תיעודים שהופצו ברשתות החברתיות הראו את רגעי המעצר על הטיסה מלונדון לוטון בדרכה לאליקנטה ביום שישי, שנאלצה לסטות לנחיתה בטולוז. עם הנחיתה, קציני משטרה עלו למטוס והתעמתו באלימות עם כמה מחברי הקבוצה.

טניה ניקולס, נוסעת שצילמה והעלתה את הסרטון לטיקטוק, שיתפה שהחבורה שישבה מולה הייתה "רועשת וחסרת משמעת" עוד לפני ההמראה, כשעברו בין מושבים והתעלמו מכללי בטיחות בסיסיים. היא טענה שאחד מהם אף ניסה להתחכך ולנשק את חברתה, אך צוות הדיילים החזיר אותו למקומו.

מייד לאחר ההמראה, לדבריה, הם החלו בשתיית אלכוהול פטור ממכס ובשיחות קולניות וגסות ליד ילדים. בהמשך, שניים מהם אף דחפו זה את זה וראשיהם התנגשו, ולאחד מהם נקרעה חולצתו. אחרים נצפו יורקים על מושבים, מניחים רגליים על משענות הראש של נוסעים - ואישה אחת אף חטפה בעיטה בראש.

הכאוס גבר עוד יותר כשהטייס הודיע על נחיתה לא מתוכננת בטולוז. שוטרים שהוזעקו עלו למטוס והחלו להוציא את המתפרעים, אך חלקם התנגדו למעצר. באחד המקרים, נוסע התפרע ונאבק בשני שוטרים עד שנגרר בכוח במעבר. בנו הצעיר ניסה להתערב וצעק: "זה לא הוא התחיל, זה הם התחילו".

התקרית מגיעה כמה חודשים לאחר שמטוס של איזיג'ט לאיביזה הוסב לכאורה ל"מועדון לילה" על ידי חבורת בריטים שיכורים ורעשניים – והותיר נוסעת מבוהלת, שאמרה שהמטוס היה "מלא חיות אנגליות אמיתיות".

בסופו של דבר, כל הגברים הוצאו מהמטוס לקול תשואות הנוסעים. ניקולס ציינה כי "צוות הדיילים היה יוצא מן הכלל - רגוע, מקצועי ועשה כל שביכולתו להרגיע את הנוסעים".

דובר ריינאייר מסר: "טיסה זו מלונדון לוטון לאליקנטה הוסטה לטולוז לאחר שקבוצת נוסעים התפרעה. הצוות הזעיק את המשטרה, שהורידה את הנוסעים המפריעים והטיסה המשיכה ליעדה. לריינאייר יש מדיניות של אפס סובלנות כלפי התנהגות כזו, ואנו נמשיך לפעול בנחישות כדי להבטיח סביבה מכבדת וללא הפרעות לנוסעים ולצוות. כעת מדובר בעניין שבטיפול המשטרה המקומית".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...