"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי כמה חודשים: ענקית התעופה מאירופה חזרה לישראל

יותר ויותר חברות תעופה חוזרות לפעילות בארץ בשבועות האחרונים, והפעם בריטיש איירווייז שבה להפעיל את קו לונדון-תל אביב

,עודכן
0השמעה
חזרה לישראל. בריטיש אירווייז. צילום: משה שי

השבועות האחרונים מתאפיינים בחזרה משמעותית מאוד של חברות תעופה גדולות והלילה זה קרה שוב - חברת התעופה בריטיש איירווייז חזרה לישראל לאחר כמה חודשים שבהם לא פעלה בקו שבין לונדון לתל אביב.

במהלך המלחמה, החברה כבר חזרה לישראל וביטלה שוב. חלק מפעילותה הייתה עם עצירה בקפריסין, אך הפעם הטיסות לישראל חזרו לפעול באופן ישיר.

בריטיש איירווייז חוזרת לישראל // צילום: QAS

בריטיש איירווייז צפויה להפעיל מטוסים צרי גוף בקו, נכון לעכשיו. לצד בריטיש איירווייז, פועלות גם אל על, ישראייר ו-וויז אייר בתחרות על הקו ללונדון. בעוד פחות מחודשיים צפויה לחזור לישראל גם איזיג׳ט ובאוקטובר, וירג׳ין אטלנטיק.

גם מתחרה על הקו ללונדון. וויז אייר,צילום: קוקו

החזרה של בריטיש איירווייז לישראל מגיעה לאחר שבימים האחרונים חזרו לארץ גם אייר באלטיק, איבריה אקספרס, ראינאייר וחברות נוספות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר