"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חברת תעופה נוספת הודיעה: צפויים לחזור מחר לישראל
אחרי שחברות רבות ביטלו את הטיסות לישראל, וויז אייר צפויה לחזור עוד הלילה ללוח הטיסות הרגיל • גם אתיופיאן איירליינס פרסמה הודעה דומה • אייר פראנס ובריטיש איירוויז לא צפויות לחזור מחר, אך נכון לעכשיו - הן יחזרו ביום שלישי, בכפוף לשינויים
נתב"ג. צילום: יוסי זליגר
פרסום ראשון

חברת תעופה נוספת הודיעה: צפויים לחזור מחר לישראל

אחרי שחברות רבות ביטלו את הטיסות לישראל, וויז אייר צפויה לחזור עוד הלילה ללוח הטיסות הרגיל • גם אתיופיאן איירליינס פרסמה הודעה דומה • אייר פראנס ובריטיש איירוויז לא צפויות לחזור מחר, אך נכון לעכשיו - הן יחזרו ביום שלישי, בכפוף לשינויים

שמעון יעיש
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

חברות תעופה רבות ביטלו את טיסותיהן לישראל היום (ראשון) וזאת לאחר סגירת המרחב האווירי למשך כמעט שעתיים בשעות הבוקר המוקדמות.

מטוס של וויז אייר, צילום: קוקו

כעת, כמה שעות לאחר האירוע החריג, חברת התעופה וויז אייר מודיעה שתחזור מחר לישראל, אך בחברה מדגישים כי ההחלטה כפופה לשינויים בהתאם למצב.

וויז אייר לא היחידה שתחזור לישראל, חברת התעופה אתיופיאן איירליינס צפויה לחזור גם כן עוד הלילה ולפי ההודעה שפרסמה, החברה צפויה לחזור ללוח הטיסות הרגיל שלה לישראל.

בחברת אתיחאד צפויים להגדיל את המטוס מחר ולהפעיל טיסה לישראל במטוס דרימליינר וזאת לאחר שנאלצה לבטל את הטיסות היום לישראל.

מטוס של אתיופיאן איירליינס, צילום: GettyImages

אייר פראנס ובריטיש איירווייז לא צפויות לחזור מחר, כאשר החברה הצרפתית ביטלה את טיסתה למחר, אך נכון לעכשיו אמורה לחזור ביום שלישי, בכפוף לשינויים. בבריטיש איירווייז ביטלו את הטיסות לישראל עד יום רביעי בשלב זה. גם חברת טארום הרומנית ביטלה את טיסתה לישראל מחר.

ברת״א וברש״ת עובדים בשעות האחרונות להחזיר את חברות התעופה הזרות לישראל וההערכה היא שבימים הקרובים נראה חברות נוספות שחוזרות לישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...