חברת התעופה הבריטית איזיג׳ט הודיעה היום (שלישי) כי לא תחזור לפעילות בישראל עד 29 במרץ 2025. איזיג׳ט עצרה את טיסותיה לארץ במתקפת הטילים והכטב"מים ב-14 באפריל ומאז לא חזרה לישראל.
"איזיג'ט" היא אחת מחברות הלואוקוסט הגדולות בעולם, והיא הפעילה טיסות מישראל להמון יעדים באירופה. פעילותה בישראל הייתה משמעותית.
החברה הבריטית הייתה אמורה לחזור בסוף חודש אוקטובר, אך ל"ישראל היום" נודע כי החברה מתכוונת לבטל את כל טיסות החורף שלה ולאחר בדיקה מול נציגות החברה, הם אישרו ל"ישראל היום" את הפרטים.
מהחברה נמסר: ״איזיג'ט מודיעה שהיא קיבלה החלטה שלא לחדש את הטיסות לתל אביב עד האביב הבא. ללקוחות שהזמינו כרטיסים בקו זה בין התאריכים 27 באוקטובר 2024 ועד ה- 29 במרץ 2025 יוצעו אפשרויות כולל קבלת החזר מלא עבור הכרטיסים שרכשו״.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו