"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בעקבות תגובת איראן: שינויים וביטולים בלוח הטיסות בנתב"ג
לאחר סגירת המרחב האווירי של ישראל הלילה, טיסות רבות בוטלו או נדחו • חברות אל על, ישראייר וארקיע הודיעו על השינויים, מחברת התעופה הלאומית נמסר: "לקוחות שטיסתם תבוטל יעודכנו בחלופה לכשיתאפשר"
נתב"ג, ארכיון. צילום: יוסי זליגר

בעקבות תגובת איראן: שינויים וביטולים בלוח הטיסות בנתב"ג

לאחר סגירת המרחב האווירי של ישראל הלילה, טיסות רבות בוטלו או נדחו • חברות אל על, ישראייר וארקיע הודיעו על השינויים, מחברת התעופה הלאומית נמסר: "לקוחות שטיסתם תבוטל יעודכנו בחלופה לכשיתאפשר"

שמעון יעיש
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לאחר ההודעה עלסגירת המרחב האווירי של ישראל הלילה, חלו שינויים בלוח הטיסות בחברות אל על וארקיע.

הודעה מטעם אל על מוסרת:"לאור סגירת המרחב האווירי מעל ישראל, חלק מטיסות אל על מבוטלות. עדכונים שוטפים יעלו באתר אל על וברשתות החברתיות, ולקוחות שטיסתם תבוטל יעודכנו בחלופה לכשיתאפשר".

שינויים בלוחות הטיסה של אל על,

מארקיע נמסר:"לאור סגירת המרחב האווירי בין השעות 00:30-07:00, ייערכו שינויים בלוח טיסות הבוקר של החברה:

טיסה 611 לסיישל תמריא בשעה 07:30
טיסת רודוס 073/4 תצא במועד בשעה 08:00
טיסה 771 לגרנובל תמריא בשעה 09:00
טיסה 211/2 ל/מ אתונה נדחית למועד מאוחר יותר
טיסה 338 ממילאנו נדחית למועד מאוחר יותר
טיסה 779/780 ל/מ ג'נבה נדחית למועד מאוחר יותר

הטיסות הפנים-ארציות למחר מבוטלות. פרטים נוספים ועדכון לוח הטיסות הבאות יימסרו בהמשך ובהתאם להתפתחויות".

מישראייר נמסר:"לאור המצב הביטחוני וסגירת המרחב האווירי, אנו נאלצים לבצע שינויים בלו"ז בטיסות יום ראשון 14 באפריל 2024. כל טיסות הפנים ארציות מתל אביב לאילת ומאילת לתל אביב מבוטלות. חלק מטיסות ישראייר הבינלאומיות - נכון לרגע זה נדחות. הודעות יישלחו לנוסעים הרלוונטיים".

אלו חלק מחברות התעופה הזרות שביטלו טיסות לישראל ומישראל: אגיאן היוונית, אייר מונטנגרו, יונייטד, אייר אירופה, לוט, אזרבייג׳ן איירווייז, S7, פליי דובאי ועוד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...