"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אירוע חריג בשדה התעופה: נוסעת התפשטה והתפרעה בנתב״ג
כמה נוסעים התלוננו שהיא הטרידה אותם והפריעה להתנהלות התקינה במקום • המשטרה עצרה את הנוסעת
המראות בנתב"ג (ארכיון). צילום: רוני שיצר

אירוע חריג בשדה התעופה: נוסעת התפשטה והתפרעה בנתב״ג

כמה נוסעים התלוננו שהיא הטרידה אותם והפריעה להתנהלות התקינה במקום • המשטרה עצרה את הנוסעת

,עודכן
0השמעה

אירוע חריג התרחש הבוקר (שלישי) בנמל התעופה בן-גוריון: אחת מהנוסעות התפרעה בטרמינל, ולפי עדויות היא החלה להתפשט, צעקה ואף פנתה לנוסעים אחרים. לפי רשות שדות התעופה, היא ככל הנראה הייתה תחת השפעת אלכוהול.

מעצר הנוסעת בנתב"ג,צילום: ליהיא גלמן רם

לאחר כרבע שעה, לדברי נוסעים שעימם שוחחנו, הגיעה המשטרה ועצרה את הנוסעת כשהיא לבושה באופן חלקי בלבד. האירוע התרחש קצת לפני השעה 07:00.

אזעקות נשמעו ברחבי נתב"ג

ברשות שדות התעופה מכירים את הנושא ומסבירים שהוא טופל על ידי המשטרה. הנוסעת נעצרה לאחר שלפי עדויות היא גם הטרידה נוסעים שהמתינו לטיסותיהם בטרמינל.

היום החל חודש אוגוסט, החודש העמוס ביותר בשנה בנמל התעופה בן-גוריון, ובכל יום חול צפויים לעבור בו כ-100 אלף נוסעים.

השתתפה בהכנת הכתבה: ליהיא גלמן רם

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו