"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אלפי שקלים עבור ירח דבש ירדו לטמיון
זוג שתכנן חופשה חלומית אחרי החתונה, התאכזב לגלות שחברת הנופשים "באליגם" פשטה את הרגל • הספקית "קווי תעופה": "כל לקוח יטופל בהתאם"
מלטה. גם לאן יש טיסות בזול | צילום: GettyImages

אלפי שקלים עבור ירח דבש ירדו לטמיון

זוג שתכנן חופשה חלומית אחרי החתונה, התאכזב לגלות שחברת הנופשים "באליגם" פשטה את הרגל • הספקית "קווי תעופה": "כל לקוח יטופל בהתאם"

שמעון יעיש
, עודכן

חברת "באליגם" פשטה רגל השבוע וכעת, אנחנו עדים לנפגעים נוספים בסכומי כסף גבוהים עם סיפורים מרגיזים ותשובות לא ברורות.

שני משה ובן זוגה יינשאו בעוד כשבועיים. אתירח הדבשהם סגרו לפני כארבעה חודש ביוון דרך חברת "באליגם". למי שלא מכיר, "באליגם" היא חברת קופונים המציגה עסקאות שונות, ביניהן גם נופשים בארץ ובחו"ל.

שני שילמה על החופשה ארבעה חודשים מראש. זמן קצר לאחר מכן היא קיבלה מספר אישור ואפילו כרטיסי טיסה. לאחר התשלום לחברת "באליגם", המשך הטיפול היה מול "קווי חופשה", הספקית שהייתה אמורה לטפל בכל נושא הטיסה ובית המלון של הזוג.

בהמשך כרטיסי הטיסה התקבלו ואפילו צוין על גביהםשמדובר בירח דבש.כמו כן, התקבל מספר PNR שמאשר את הזמנת כרטיסי הטיסה ובני הזוג שרק חיכו לחגוג את האהבה שלהם, היו מוכנים לחופשה החלומית במלטה, עליה שילמו כ-7,500 שקלים.

צילום מסך של ההזמנה

אתמול, לאחר ההודעה על פשיטת הרגל של באליגם, התקשרה שני ל"קווי חופשה" ורצתה לוודא שירח הדבש שלה ייתקיים כמתוכנן. היא הרי הזמינה הכל ארבעה חודשים מראש וקיבלה אישור על המלון וכרטיסי טיסה. לתומה, היא חשבה שהכסף הועבר מ"באליגם" ל"קווי חופשה" ושהאחרונים ייקחו אחריות ויטפלו בנושא החופשה שלה כראוי, אך התשובה שקיבלה הייתה מאכזבת מאוד.

"אנחנו לא מכבדים יותר עסקאות שקשורות ל'באליגם', אם את רוצה את יכולה להתקשר לחברת האשראי ולהכחיש עסקה ולנסות את מזלך בהשבת הכסף שלך", הייתה התשובה שקיבלה מ"קווי חופשה".

במשך ארבעה חודשים הכסף לא הועבר מ"באליגם" ל"קווי חופשה". אף אחד לא טרח להודיע על כך לשני ובן זוגה ולמזמינים רבים נוספים שנפגעו וכעת, ב"קווי חופשה" מסרבים לקחת אחריות.

בשיחה עם "ישראל היום" הגיבה חברת "קווי תעופה" כי "כל לקוח יטופל בהתאם למקרה שלו". בחברה סירבו לאפשר לשני ובן זוגה לצאת לירח הדבש, שכבר שילמו עליו כמה חודשים מראש. לדברי הזוג, בשיחה עם החברה נאמר להם שהכסף "הלך לפח".

בשיחה עם שני משה היא מספרת: "בן זוגי ואני עבדנו מאוד קשה כדי לגייס את הסכום הזה. אנחנו לא אנשים עשירים ואני באמת לא מבינה איך יכול להיות שבמשך ארבעה חודשים הכסף שלנו אצל 'באליגם' ולא עבר ל'קווי חופשה'. זה לא ש'קווי חופשה' לא ידעו שהזמנו מהם, הם ידעו וטיפלו לנו בהזמנה מהרגע הראשון. 'באליגם' הם המתווכים והיו אמורים להעביר את הכסף מזמן. עכשיו, שבועיים לפני החתונה, תקופה סופר לחוצה, אנחנו צריכים גם להתעסק בזה. היינו בטוחים שלפחות החלק הזה של ירח הדבש שלנו סגור ומסודר, אך רימו אותנו והיחס של 'קווי חופשה' מאוד מאכזב. או שיחזירו לי את הכסף או שידאגו שאצא לחופשה, מדובר בסכום גבוה ובירח הדבש שלנו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...