"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מהחודש הבא: מחירי בדיקות הקורונה בנתב"ג יוזלו

במשרד הבריאות הודיעו כי מחירי הבדיקות לנוחתים בישראל יוזלו מ-80 שקלים למשלמים מראש ל-63 שקלים • בין היתר, צפויה להיכנס בדיקה חדשה לנתב"ג שתיתן פטור מבידוד - עם תשובה בתוך 4 שעות בלבד

,עודכן
0השמעה
נתב"ג (למצולמים אין קשר לכתבה) //צילום: קוקו

במשרד הבריאות הודיעו היום (ראשון) כי החל מחודש אפריל, מחירי הבדיקות לנוחתים בישראל יוזלו מ-80 שקלים למשלמים מראש ל-63 שקלים. מי שירצה לשלם במקום, יעשה זאת תמורת 79 שקלים במקום 100 שקלים היום.


בנוסף לכך, חברת פמי פרימיום שתפעיל את מתחם הבדיקות תציע אפשרות לבצע בדיקת קורונה מהירה עם תוצאות שיגיעו עד 4 שעות מרגע ביצוע הבדיקה. מדובר גם כאן בבשורה לישראלים שיחזרו מחו"ל ולתיירים שיגיעו לבקר כאן, שכן ישנה חובת בידוד עד לקבלת התשובה או ל-24 שעות, המוקדם מביניהם.

מחיר הבדיקה המהירה יהיה 86 שקלים למשלמים מראש באתר האינטרנט או 107 שקלים למשלמים במקום. עד כה, לא הייתה אפשרות לבצע בדיקה מהירה בנתב"ג, כך שמי שרצה לעשות זאת, היה צריך לפנות למעבדות פרטיות.

כזכור, ישראלים כבר לא צריכים להיבדק לפני הטיסה לישראל ולא משנה מה מצבם החיסוני, תיירים לעומת זאת צריכים להיבדק לפני הטיסה לארץ. אף אחד לא צריך להיכנס לבידוד מלא בהגעה לישראל, אלא רק עד לקבלת תשובה לבדיקה שמבוצעת בנתב"ג. כולם חייבים למלא טופס נוסע נכנס ב-48 השעות שקדמו לטיסה לישראל.

אטל מולכו, מנכ"לית חברת פמי פרימיום: "ישראל היא מובילה בינלאומית במערך בדיקות הקורונה בכניסה לישראל, וזהו שומר הסף היעיל ביותר בהגנה מפני כניסה של חולים. המערך שהקימה פמי בזמן שיא, ובהמשך הפעלתו תחת המכרז החדש, מאפשר למיליוני ישראלים להמשיך לטוס ולחיות חיים נורמליים לצד מגפת הקורונה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר