"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: מנוע מטוס עלה באש במהלך טיסה

מנוע מטוס שיצא מלוס אנג'לס לכיוון מנילה עלה באש בזמן ההמראה • למרבה המזל, הטייס הצליח להנחית אותו בשלום

,עודכן
מנוע מטוס של Philippine Airlines עלה מאש // צילום: איי. אף. פי

מנוע של מטוס חברת "פיליפין איירליינס" עלה באש בעת שהמריא משדה התעופה הבינלאומי בלוס אנג'לס. בתיעודים שונים נראה המנוע מפזר להבות בשמיים, ולמרבה המזל הצליח המטוס להסתובב ולנחות חזרה בבטחה בשדה התעופה.

Is a plane suppose to spew flames?#airplane#lax@AmericanAir@flyLAXairportpic.twitter.com/62sqcnsW8M

— Big Red (@andrewblakeames)November 21, 2019

אנשים שהיו עדים למחזה המזעזע בשמיים תיעדו את המטוס והעלו לרשת החברתית. בסרטון אחד טענו שזוהי טיסת דלתא, בעוד שעד ראייה אחר טען כי זה מטוס של חברת אמריקן איירליינס. דובר אמריקן טען כי זו לא הייתה אחת מהטיסות של חברת התעופה. גם דובר דלתא הכחיש כי מדובר במטוס דלתא.

עוד בנושא:

מצרים: מטוס עם 196 נוסעים עלה באש

אימה בשמיים: אש ועשן ממנוע של מטוס ארקיע

בגלל תקלה במטוס: מאות ישראלים תקועים בניו יורק

לבסוף התגלה כי מדובר טיסת פיליפין איירליינס 113 שהמריאה משדה התעופה ב-LAX בשעה 11:38 בוקר, לכיוון מנילה, בירת הפיליפינים. לפי הדיווחים, הוא שב ונחת בשדה כעבור 20 דקות, לאחר שהטייס הכריז על קריאת חירום עקב תקלה במנוע הימני.

טרם ברור מה הצית את הלהבות במטוס והתקלה נמצאת בבדיקה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר