"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הלואו קוסט של טורקיש מגיעה לישראל

מחירי הטיסות לטורקיה צפויים לרדת משמעותית עם הגעת חברת הלואו קוסט של טורקיש איירליינס לנתב"ג • החיסרון: הטיסות יצאו מנמל התעופה המשני של איסטנבול, סביחה

,עודכן
טורקיש איירליינס, צילום: קוקו

מותג הלואו קוסט שלטורקיש איירליינס, ANADOLU JET, תתחיל בחודש מרץ הקרוב להפעיל טיסה יומית לישראל מנמל התעופה המשני של איסטנבול, סביחה. מחירי הטיסות צפויים להיות זולים ב-10 אחוזים ממחירי הטיסות של טורקיש לנמל התעופה החדש של איסטנבול.

בחודש שעבר הכריזה טורקיש איירליינס כי כל טיסותיה משדה התעופה סביחה יופעלו על-ידי ANADOLU JET. מסביחה טסה חברת הלואו קוסט ל-28 נמלי תעופה ב-16 מדינות. רוב הטיסות של טורקיש איירליינס ליעדי המשך יוצאות מהנמל החדש, והנוסעים שיגיעו מישראל לנמל סביחה יצטרכו לעבור בנסיעה מסביחה לנמל החדש כדי לעלות על טיסות המשך ליעדים שאליהם אנאדולו אינה מגיעה. המרחק בין שני נמלי התעופה הוא כ-85 ק"מ וזמן הנסיעה ביניהם הוא כשעה.

אנאדולו ג'ט נוסדה ב-2008, ומאז הטיסה כ-100 מיליון נוסעים. יש בה רק מחלקת תיירים, וטיסות ההמשך שלה מאיסטנבול הן לאמסטרדם בהולנד, לבאטומי בגיאורגיה, לבריסל בבלגיה, לקופנהגן בדנמרק, לדיסלדורף בגרמניה, לפרנקפורט בגרמניה, ללונדון (סטנסטד), למוסקבה ברוסיה, לשטוקהולם בשוודיה ולשורה של יעדי פנים בתוך טורקיה. ליעדים אחרים, כמו ניו יורק, ניתן יהיה להמשיך רק עם טורקיש איירליינס מהנמל החדש.

טורקיש איירליינס טסה ל-319 ערים ב-127 מדינות. 84% מפעילות החברה היא בזירה הבינלאומית, בעיקר ליעדים באירופה. בשנת 2019 הטיסה טורקיש איירליינס, שסיכמה את השנה במקום הרביעי בהיקף תנועת הנוסעים, עם כ-1.171 מיליון נוסעים. מספר זה המשקף צמיחה של 8 אחוזים. את חודש ינואר 2020 סיכמה טורקיש איירליינס עם תנועה של 85.6 אלף נוסעים וגידול של 18% לעומת ינואר אשתקד.



טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר