"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
קו חדש יתחרה על הוזלת הטיסות ללונדון
לאחר 11 שנות היעדרות: חברת אל על תחדש ביוני הקרוב את הטיסות לנמל סטנסטד בלונדון, מה שעשוי להוביל לירידת מחירים נוספת • ההרשמה כבר נפתחה
צילום: Getty Images // לונדון

קו חדש יתחרה על הוזלת הטיסות ללונדון

לאחר 11 שנות היעדרות: חברת אל על תחדש ביוני הקרוב את הטיסות לנמל סטנסטד בלונדון, מה שעשוי להוביל לירידת מחירים נוספת • ההרשמה כבר נפתחה

אילן גטניו
, עודכן

חברתאל עלתחדש ב-28 ביוני את הטיסות לנמל סטנסטד בלונדון לאחר 11 שנות היעדרות מהנמל. היא תפעיל את הקו חמש פעמים בשבוע, בימים ראשון עד חמישי, במטוס 737-800, ותפתח בכך אפיק מוזל שיתחרה מול הטיסות המוזלות של ריינאייר ללונדון.

ריינאייר פעילה מסטנדטד, אך אינה מפעילה מנמל זה קו לנתב"ג. הקו בטיסה 213LY ייפתח לניסיון למשך חודשיים, עד ה-3 בספטמבר, אז יוחלט אם להמשיך להפעילו מעבר לחודשיים. הטיסות מנתב"ג ימריאו בשעה 16:00 ויימשכו חמש שעות ו-15 דקות. טיסת החזור תמריא מלונדון בשעה 20:30 ואחרי ארבע שעות ו-55 דקות תנחת בנתב"ג בשעה 03:25 לפנות בוקר של יום המחרת. כבר עתה נפתחה הרשמה לטיסות, במחירים מ-280 ליש"ט.

לדברי מנהל נמל סטנסטד, ניק סים, "יותר מ-700 אלף נוסעים טסים מהנמל שלנו בכל שנה לתל אביב, ומדובר באופציה נוחה יותר לנסיעה לישראל עבור המתגוררים בצפון לונדון ובמזרח אנגליה".

אל על כבר מפעילה 11 טיסות בשבוע ללונדון, לנמל הית'רו, בהן היא שיבצה מטוסי בואינג, והיא גם ממשיכה להפעיל שלוש טיסות שבועיות לנמל לוטון. אל על גם מפעילה בחורף שתי טיסות שבועיות למנצ'סטר, ובקיץ שלוש טיסות בשבוע. בשבועות האחרונים הוקטנה התדירות של הטיסות למנצ'סטר לפעם בשבוע.

הקווים בין לונדון לנתב"ג משמשים גם את חברות בריטיש איירוויז ווירג'ין אטלנטיק המגיעות להית'רו, ואילו איזיג'ט ווויזאייר מגיעות לנמל לוטון. איזיג'ט טסה לישראל גם מנמלי גטוויק וסטנדטד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...