"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בין צ'יטות ואריות: איפה מטיילת רותם סלע?
בעלי החיים היפים, האציליים והמרתקים בעולם במרחק של מטרים ספורים מכם • הדוגמנית והמגישה יצאה למסע מהפנט ומשתפת את העוקבים שלה מהספארי באפריקה • רוצים גם? כך תצאו למסע כמו רותם סלע
אריה בפארק קרוגר בדרום אפריקה | צילום: אי.אף.פי

בין צ'יטות ואריות: איפה מטיילת רותם סלע?

בעלי החיים היפים, האציליים והמרתקים בעולם במרחק של מטרים ספורים מכם • הדוגמנית והמגישה יצאה למסע מהפנט ומשתפת את העוקבים שלה מהספארי באפריקה • רוצים גם? כך תצאו למסע כמו רותם סלע

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אחת המגישות והדוגמניות הכי מפורסמות בישראל יצאהלטיול בדרום אפריקה, משם היא מעלה תמונות וסרטונים שמשאירים את העוקבים שלה פעורי פה. רותם סלע מטיילת בין אריות, צ'יטות, צבועים, ג'ירפות וחיות נוספות, בטיול שהוא חלומו של כל חובב בעלי חיים.

באחד הסטוריז המדהימים שפרסמה סלע, ניתן לראות גורים של אריות שמסתובבים ממש לידה באין מפריע. באחד אחר הצ'יטות יושבות בנחת במרחק קצר מאוד ממנה ובסרטון אחר נראים היא מטיילת במרחק של כמה מטרים בודדים מהבאפלו.

אז אם גם אתם רוציםלצאת לטיול דומה בטבע, ישנם כמה אתרים מומלצים ומוכרים באזור. היעדים הפופולריים ביותר נמצאים בטנזניה ובקניה, אך יש גם לא מעט בדרום אפריקה, נמיביה ומדינות נוספות ביבשת. משך הטיולים מסוג זה הוא בדרך כלל כ-10 ימים, כמובן שניתן להמשיך גם מעבר לזה, אבל כדי ליהנות מהחוויה המלאה, מומלץ שלא לקצר.

אם תרצו לחוות את הטבע באפריקה במלואו, מומלץ לצאת בטיול מאורגן או לכל הפחות, לקחת מדריך שמכיר את סוג הטיולים הזה וידע לכוון אתכם, להציג לכם את האטרקציות המיוחדות והסודות הקטנים. מדובר בטיולים שלא פשוט להתמצא בהם באופן עצמאי, במיוחד כשמדובר בפעם הראשונה.

עלויות של טיולים מאורגנים מסוג זה מתחילות מכ-10,000 שקלים לאדם ויכולות להגיע גם לעשרות אלפי שקלים. בהרבה מהטיולים, מדובר בשמורות טבע מאורגנות ומטופחות שמאפשרות לבעלי החיים להמשיך לחיות בטבע, לצד שמירה עליהם מפני ציידים וגורמים שעשויים לפגוע בהם ככל שניתן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...