עבודת החלומות: לישון בריזורט ולקבל 7,000 שקלים
ללכת לישון ולקבל כסף: המשרה החלומית מוצעת על ידי אתר שעוסק בשינה • מי שייבחר, יצטרך לשהות במקומות נוספים מלבד מלון 5 כוכבים מפנק
,עודכן
בחודשים האחרונים התווספו למעגל האבטלה בישראל ובעולם לא מעט אנשים, אז אם אתם ביניהם, וגם אם לא – קבלו את ההצעה המדהימה הזאת. אתרSleepstandards.comשעוסק בשינה על כל גווניה, מציע כעת את העבודה החלומית – לישון במשך חמישה לילות, בחמישה לוקיישינים שונים, תמורת 2,000 דולרים.
הצעת העבודה הזמנית והלא קשה במיוחד תצריך את מי שייבחר, לכתוב דו"ח על חווית השינה שלו לאחר כל לילה. בכל דו"ח יצטרך העובד לציין כיצד הסביבה השפיעה על איכות השינה שלו. האתר שייבחר את מי שיבצע את העבודה ישלם כמובן גם עבור כל ההוצאות הנלוות.
בדיווח שפורסם ב-CNNנכתב כי המעוניינים במשרה יצטרכו לצלם את עצמם בסרטון קצר של 60 שניות, בו הם מציגים את עצמם ומסבירים מדוע הם הכי מתאימים למשרה. כל המועמדים צריכים לשתף קישורים לעמודי הרשתות החברתיות שלהם כחלק מדרישות הקבלה. חשוב לציין שהמשרה לא בישראל,השמיים סגורים כרגעואי אפשר לטוס לרוב מדינות העולם, כך שגם אם תתקבלו, זה לא הולך להיות פשוט.
בעבר פרסמנו על משרות חלומיות נוספות כמו זו של המרכז למטייל דובאי שהציעו לישראלי אחד את משרת החלומות –לסקר מלונות בדובאי. המשרה הזאת הוקפאה כרגע בעקבות סגירת השמיים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו