"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עד 26 דולר: מצאנו את הטיסות הכי זולות לחודש הבא

שוקי הכריסמס כבר פעילים, רוב המדינות באירופה פתוחות כמעט ללא הגבלות למרות מצב התחלואה, והמחירים ברצפה • לאן אפשר לטוס במחיר של פיצה משפתחתית? בדקנו

,עודכן
0השמעה
בוקרשט. דילים לקיץ, צילום: Getty Images

מחירי הטיסות לאירופהנמוכים מאי פעם, שער הדולר בשפל, ויחד עם מבצעי נובמבר של חברות התעופה ניתן למצוא בקלות לא מעט טיסות במחירים נמוכים מאוד. כל המבצעים האטרקטיביים שייכים לחברות הלואוקוסט, מה שאומר שהכרטיס לא כולל כבודה, ארוחה או בחירת מושב. חשוב להביא בחשבוןשמצב התחלואה בהרבה מדינותבאירופה לא טוב, וייתכנו שינויים בנוהלי הטיסות ליעדים מסוימים ביבשת. מומלץ לעקוב אחר הוראות משרד הבריאות.

פאפוס, קפריסין- 56 שקלים לטיסות הלוך וחזור. חברת הלואוקוסט האירית ראיינאייר ממשיכה להציע מחירים אטרקטיביים במיוחד, ותככב גם בהמשך הכתבה. החברה מציעה מגוון תאריכים בחודש דצמבר, במחירים שמתחילים מכ-18 דולר לאדם, לשני הכיוונים.

בוקרשט, רומניה- 81 שקלים לטיסות הלוך וחזור. חברת הלואוקוסט ההונגרית וויז אייר מציעה טיסות לרומניה במגוון תאריכים בחודש דצמבר, במחירים שמתחילים מ-81 שקלים לשני הכיוונים. מצב התחלואה ברומניה משתפר באופן משמעותי לעומת העלייה ברוב יעדי אירופה, הגל הנוכחי היכה במדינה לפני כחודשיים וכעת התחלואה שם נמצאת בירידה.

מזג האוויר בפאפוס כבר לא קייצי, אך עדיין יש סיבות לבקר בה,צילום: Getty Images

סלוניקי ואתונה, יוון- 65 שקליםלטיסות הלוך וחזור. מזג האוויר ביוון מתקרר וכבר לא מתאים לחופשת בטן גב, אבל מי שמחפש לטייל בטבע, ליהנות מאוכל יווני ולשבת בטברנה, יוכל לעשות את זה בטיסות הישירות של ראיינאייר במהלך חודש דצמבר, במחירים שמתחילים מ-21 דולרים לאדם. גם כאן, יש מגוון תאריכים בחודש דצמבר.

לעוף על זה!

כל חדשות התיירות, התעופה, מלונות ומסלולים - אצלכם במייל

נאפולי וטורינו, איטליה- החל מ-65 שקלים לטיסות הלוך וחזור. מצב התחלואה באיטליה עדיין סביר, והיא פתוחה לתיירים מחוסנים ומחלימים עם מנת חיסון אחת מישראל ולילדיהם. חברת הלואוקוסט ראיינאייר מציעה טיסות ישירות לנאפולי או לטורינו, במחירים שמתחילים מ-20 דולרים. גם כאן, יש כמה אפשרויות לבחירת תאריכים לכל אחד מהיעדים במהלך חודש דצמבר.

קראקוב ופוזנן, פולין- החל מ-56 שקלים לטיסות הלוך וחזור. המצב בפולין גם מתחיל להחמיר, אך כרגע אין הגבלות משמעותיות חדשות והכל נותר פתוח. טיסות ישירות עם חברת ראיינאייר נמכרות בהחל מ-18 דולרים לנוסע לשני הכיוונים במהלך חודש דצמבר, ויש כמה תאריכים זמינים במהלך החודש לשני היעדים בפולין.

שוקי הכריסמס בבריסל נחשבים מיוחדים ומומלצים,צילום: צילום: ויקיפדיה

בריסל, בלגיה- החל מ-78 שקלים לטיסות הלוך וחזור. גם כאן מדובר בחברת ראיינאייר שמציעה את התעריף הנמוך ביותר. כרגע יש מעט תאריכים זמינים ליעד במחירים נמוכים, כאשר התאריך הזול ביותר הוא 13-4 בדצמבר. בריסל ידועה בשוקי הכריסמס הנהדרים שבה, ומחירי הכרטיסים הנמוכים הם הזדמנות מצוינת לחוות את בלגיה.

איך תמצאו את המחירים הזולים?

חפשו באחד ממנועי החיפוש הגדולים והמוכרים (גוגל טיסות, Skyscanner ועוד) את היעד שמעניין אתכם. במקום לבחור תאריכים חפשו Whole month, ואז תיפתח לכם טבלת מחירים לחודש דצמבר, שבה תוכלו לבחור את מחירי הטיסות הזולים ביותר בהלוך ובחזור, וגם לראות את כל המחירים שמצאנו עבורכם בכתבה.

טיפים לשמירה על המחיר הנמוך:יש לא מעט אפשרויות להשאיר את המחיר נמוך ולא להתפתות להזמין כבודה, כגון תיקים שמתאימים במדויק לטיסות לואוקוסט, חלוקת מזוודה בין הנוסעים וטיסות לחופשה קצרה שלא יצריכו הטסת ציוד רב. את הארוחה אפשר להביא מהבית, ואם תוותרו על בחירת מושב ותעשו צ'ק אין מראש - תוכלו לשמור על מחיר הכרטיס הנמוך ולהגיע ליעד בכ-60 שקלים בלבד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר