"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סופת שלגים בניו יורק: נמלי התעופה נסגרו, כל הטיסות נעצרו

לה גוארדיה, JFK וניוארק הושבתו בעקבות סופת שלגים חריגה • נוסעים נתקעו על הקרקע • הרשויות מזהירות: המערכת העיקרית עוד לפנינו והקור עלול להחמיר את המצב

,עודכן
0השמעה
מטוס של דלתא אירליינס בשלג בשדה תעופה בניו יורק. צילום: רויטרס

סופת שלגים שפוקדת מאז סוף השבוע את אזור ניו יורק גרמה להשבתה נרחבת של פעילות התעופה ולהשבתת נמלי התעופה המרכזיים בעיר ובסביבתה. נוסעים רבים נתקעו על הקרקע, וטיסות בוטלו או נדחו ללא צפי ברור לחידוש הפעילות.

סופת שלגים מכה בצפון מזרח ארה"ב

בשעות הצהריים של שבת (שעון מקומי) הורתה רשות התעופה האמריקנית על עצירת המראות ונחיתות בנמל התעופה לה גוארדיה, לאחר שהשלג החל להיערם ברחבי חמשת רובעי העיר. זמן קצר לאחר מכן נסגר גם נמל התעופה ניוארק ליברטי בניו ג’רזי, ובהמשך היום הושבתה הפעילות גם בנמל התעופה הבינלאומי JFK.

על פי נתוני השירות המטאורולוגי, בצפון־מערב ניו ג’רזי נרשמו כמויות של עד כ־10 סנטימטרים של שלג. השלג שירד במהלך יום שבת צפוי להיחלש, אך הרשויות מזהירות כי המערכת המשמעותית יותר צפויה להגיע ביום ראשון בשעות הבוקר, עם חידוש השלגים והצטברות נוספת של כ־5 עד 10 סנטימטרים במהלך היום.

בעיר ניו יורק תיכנס לתוקף אזהרת מזג אוויר חורפי החל משעה 07:00 בבוקר יום ראשון ועד לשעות הערב. במהלך אחר הצהריים והלילה קיים חשש לשלג כבד ומתמשך, כאשר הטמפרטורות צפויות לרדת אל מתחת לאפס בלילה שבין ראשון לשני.

ארה"ב. מטוס מקורקע עקב סופת שלגים,צילום: אי.אף.פי

ברשויות מזהירים כי גם לאחר הפסקת השלג, הקור העז, עם טמפרטורות שצפויות להגיע לכ־4 מעלות מתחת לאפס, עלול לגרום להיווצרות קרח על כבישים, מדרכות ומסלולי טיסה, ולהאריך את שיבושי התנועה והטיסות.

נוסעים מתבקשים להתעדכן מול חברות התעופה ולבדוק את מצב הטיסות לפני הגעה לשדות התעופה, שכן ביטולים ועיכובים נוספים צפויים גם ביממה הקרובה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר