"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נלחמים בעוקץ בנתב"ג: נהג מונית ביצע 86 עבירות - וקיבל עונש כבד
בתוך ארבעה חודשים בלבד ביצע נהג עשרות עבירות תוך ניצול לרעה של תו הנכה שברשותו • ביהמ"ש קבע כי "העונש הראוי הוא גביית מחיר כלכלי כבד שיגרום לחוסר כדאיות להפר את החוק" • רישיונו נשלל ל-14 יום
עונש כבד על מנת שלא ישתלם להפר את החוק. נהגי מוניות בנתב"ג (ארכיון). צילום: יוסי זליגר

נלחמים בעוקץ בנתב"ג: נהג מונית ביצע 86 עבירות - וקיבל עונש כבד

בתוך ארבעה חודשים בלבד ביצע נהג עשרות עבירות תוך ניצול לרעה של תו הנכה שברשותו • ביהמ"ש קבע כי "העונש הראוי הוא גביית מחיר כלכלי כבד שיגרום לחוסר כדאיות להפר את החוק" • רישיונו נשלל ל-14 יום

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

רשות שדות התעופה והנהלת נתב"ג ממשיכות במאבק נגד תופעת "החאפרים", נהגי מוניות הפועלים שלא כחוק בשטח שדה התעופה.

פסק דין שניתן לאחרונה בביהמ"ש לתעבורה במחוז מרכז קבע כי נהג מונית שביצע 86 עבירות חנייה בשטח נתב"ג בתוך ארבעה חודשים בלבד, תוך ניצול לרעה של תו נכה והפרת צו הרחקה, יידרש לשלם קנס של 86,000 ש"ח ורישיונו יישלל ל-14 יום.

החנה את המונית בצמוד לטרמינל 3 - ועקף את התור של נהגי המוניות החוקיים. נתב"ג, צילום: יהושע יוסף

על פי פסק הדין של השופט עמית בר, הנהג, שנכנס לשטח נתב"ג בניגוד לצו הרחקה מנהלי שהוצא נגדו, החנה את רכבו באזור המסומן באדום-לבן בצמוד לטרמינל 3 - ועקף את התור של נהגי המוניות החוקיים. להגנתו, טען הנהג כי חנה כחוק בזכות תו נכה שברשותו, אולם ביהמ"ש קיבל את טענת התביעה וקבע שהנהג פעל ממניע כלכלי מובהק, תוך הפרת החוק והנחיות התו.

מטרת החוק: קידום שיוויון, לא עקיפת תורים

השופט בר ציין בפסק הדין כי "שימוש בתו נכה למטרות שאינן ראויות פוגע בסופו של דבר בציבור הנכים הכללי", וכי מטרת החוק היא קידום שוויון ולא עקיפת חוקים. עוד נקבע כי הנאשם פגע בפרנסתם של נהגי מוניות הפועלים כחוק וממתינים לתורם.

בשנת 2024 הוצאו יותר מ-30 צווי הרחקה לנהגי מוניות שפעלו בניגוד לחוק בנתב"ג, צילום: יהושע יוסף

מעבר לקנס הכספי הגבוה ופסילת הרישיון, נגזרו על הנהג גם הפעלת התחייבות קודמת על סך 3,000 ש"ח, וכן התחייבות נוספת בסך 20,000 ש"ח - שתופעל במקרה שיבצע עבירות נוספות בשטח נתב"ג בשנתיים הקרובות.

ברשות שדות התעופה מדווחים כי בשנת 2024 לבדה הוצאו יותר מ-30 צווי הרחקה מנהליים ושיפוטיים לנהגי מוניות שפעלו בניגוד לחוק בנתב"ג. כמו כן, נרשמו יותר מ-2,500 דוחות בסכום כולל של כ-1.2 מיליון ש"ח לנהגים "חאפרים". במקרים בהם נהגים מפרים את צווי ההרחקה, מגישה הרשות תביעות משפטיות, ובשורת תיקים כבר ניתנו החלטות שיפוטיות האוסרות על כניסת אותם הנהגים לנתב"ג לתקופות ממושכות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...