"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אלו חברות התעופה הטובות בעולם – ויש גם הפתעה ישראלית

ארגון חוויית הנוסעים בתעופה, APEX, מפרסם לקראת שנת 2024 את דירוג חברות התעופה בעולם • רוב החברות שזכו בתארים שונים כלל אינן מפעילות טיסות ישירות לישראל • אל על זכתה להיכנס לרשימה היוקרתית זאת השנה השלישית ברציפות בקטגוריית השירות

,עודכן
0השמעה
זכתה לדירוג של 5 כוכבים. אל על

כמו בכל שנה, ארגון חוויית הנוסעים בתעופה, APEX, מפרסם את דירוג חברות התעופה בעולם. הדירוג, שמתחלק לכמה קטגוריות ובוחן כ-600 חברות תעופה ברחבי העולם, פרסם אתמול תוצאות מעניינות.

המחלקות הראשונות בחברות התעופה של האמירויות


חברת התעופה עם השירות הטוב ביותר היא חברת EVA AIR מטייוואן, חברת תעופה שלא מפעילה טיסות ישירות לישראל. בתחום הבידור בטיסה, זכתה חברת סינגפור איירליינס כטובה בעולם וגם היא לא מפעילה טיסות ישירות לישראל. בתחום המזון והשתייה, חברת קאטאר אירווייז זכתה בתואר הטובה בעולם וגם היא לא מפעילה טיסות ישירות לישראל.

שתי חברות שכן מפעילות טיסות ישירות לישראל ומדורגת כטובות בעולם בתחומן הן קטאי פסיפיק ודלתא איירליינס. קטאי פסיפיק זכתה בתואר חברת התעופה עם המושבים הנוחים בעולם ודלתא איירליינס זכתה בתואר חברת התעופה עם שירות ה-WIFI הטוב בעולם.

מטוסים של דלתא איירליינס,צילום: איי.פי.

הדירוג שפורסם לקראת שנת 2024 כולל בתוכו גם 40 חברות תעופה שזכו לדירוג של חמישה כוכבים בקטגוריית השירות ואל על זכתה להיכנס לרשימה היוקרתית זאת השנה השלישית ברציפות. חברות תעופה נוספות שנכנסו לרשימה: אייר אסטנה, אייר קנדה, אייר פראנס, אמריקן איירליינס, אתיחאד, קטאי פסיפיק, דלתא, אוסטריאן, לופטהנזה, קוריאן, סוויס, יונייטד, איסלנד אייר ו-וירג'ין אטלנטיק – כל החברות הללו מפעילות טיסות ישירות לישראל.

חברות נוספות שנכנסו לרשימה ואינן מפעילות טיסות ישירות לישראל: אווה אייר, ANA, אירו מקסיקו, אייר ניו זילנד, לאטאם, SAS, ויאטנם איירליינס, אייר לינגוס ועוד.

בין חברות התעופה שזכו לדירוג של ארבעה כוכבים: בריטיש איירווייז, תאי, פקיסטן איירליינס, אייר אירופה, פליי דובאי, סרי לנקן איירליינס וחברות הלואוקוסט GOL, ספיריט, סאות'ווסט ועוד, אף אחת מחברות הלואוקוסט לא מפעילה טיסות ישירות לישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר