"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טיסות חינם לשנה לכפילים של הארי ומייגן

חברת הלואו קוסט הבריטית ערכה תחרות למציאת הזוג הדומה ביותר לזוג המלכותי. הזוכים הרוויחו כרטיסים חינם לשנה שלמה

,עודכן
דומים? הזוג הזוכה // צילום: Joe Pepler/ PinPep

רייס וויטלוק מבריטניה וימקיולנדה סנטיסבן מספרד, הוכרזו כזוכים בתחרות "הכפילים של הזוג המלכותי". תחרות שערכה חברת התעופה איזי ג'ט הבריטית לרגל אירוע החתונה המלכותית של הנסיך הארי ומייגן שתתקיים בסוף השבוע.

הזוג גברו על ארבעה עשר המועמדים הסופיים שהגיעו מכל רחבי אירופה ונאבקו על התואר המלכותי. המתמודדים ניסו להרשים את השופטים עם הגינונים המלכותיים שלהם, שכללו הצעת חתונה רומנטית וזריקת זרי כלה כמיטב המסורת.

הפיינליסטים // צילום: Joe Pepler/ PinPep

המתמודדים לא התאמצו סתם, חברת התעופה הבטיחה לזוכים כרטיסי טיסה למשך שנה שלמה! פאנל השופטים הובל על-ידי הכתב המלכותי הבריטי לשעבר ומחברו של הספר הנסיך הארי: הסיפור שמאחורי הקלעים, דנקן לרקומב. הזוג המאושר התרגש מהמעמד ומהפרס המדהים של כרטיסים חינם לשנה שלמה בהם הם זכו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר