אורבני: מלון NYX נפתח בהרצליה

רשת פתאל פותחת מלון נוסף מהמותג הבינלאומי העדכני NYX • המלון כולל 179 חדרים, שני חדרי ישיבות, ברים ומסעדת שף

בר המלון // צילום: 3 DVISION

בפינת הרחובות אבא אבן ונעמי שמר במרכז ההייטק בהרצליה, כ-900 מטרים מחוף הים, פותחת רשת פתאל מלון נוסף ממותג הלייף סטייל הבינלאומי NYX, שנחשב למותג העדכני בתחום המלונות בעולם.

המלון כולל 179 חדרים וסוויטות עם חלונות פנורמיים המציגים נוף לים, לשמורת טבע ולמתחם ההייטק. במלון בריכה מקורה ומחוממת, מרכז ספא יוקרתי, טרקלין עסקים גדול הכולל בתוכו שני חדרי ישיבות, בר על גג המלון ובר נוסף בלובי הפתוח שישה ימים בשבוע. במתחם המלון אולם אירועים, כנסים ותערוכות בקיבולת עד 170 איש ומסעדת שף חלבית כשרה. ובנוסף, למלון חניון מקורה ללא תשלום נוסף.

חדר במלון // צילום: איה בן עזרי

המעצב ארי שאלתיאל שמר על קווים אלגנטיים ומעונבים בהתאמה לאזור בו שוכן המלון, כדי לשלב תחושת עסקים, הנאה ויוקרה. ברחבי המלון מוצגות יצירות שהוכנו במיוחד עבור המלון על ידי אמנים מקומיים צעירים והוזמנו על ידי אוצרת מלונות NYX, איריס פרבר.

המלון כולל עמדות צ'ק אין וצ'ק אאוט עצמאיות, חדרים גדולים עם פינות עבודה, מסכים גדולים בחדרי האירוח עם ממשק קל לטלפונים חכמים ועוד. אנשי העסקים יוכלו לבצע פגישות במסעדת השף של המלון באווירה עסקית, או תפריט מצומצם בטרקלין העסקי. 

בריכת השחייה // צילום: איה בן עזרי

משעות הצהריים ועד לשעות הקטנות של הלילה הופך המלון למקום צעיר עם ברים טרנדיים, מסיבות ומוזיקה עכשווית כמקובל במלונות NYX ברחבי העולם. הבריכה והספא שהמלון מציע, הופכים את המלון לאטרקטיבי גם לתיירים, זוגות ומשפחות המחפשים נופש אורבני. 

מותג NYX של רשת מלונות פתאל פועל באירופה בפראג ומילאנו, ובקרוב ייפתח מלון נוסף של המותג במדריד ובהמשך השנה במינכן. מלונות נוספים של המותג באירופה צפויים להיפתח במהלך 2019. בישראל המותג פועל בעיר תל אביב, וב-2021 עתיד להיפתח NYX ירושלים. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר