"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נתניהו: "נגיע לכל מי שפוגע באזרחינו"
ראש הממשלה שיבח את פעילות כוחות הביטחון שחיסלו את המחבלים מברקן ועפרה • השר לביטחון פנים ארדן: "בוקר של עצב וגאווה"
גלעד ארדן

נתניהו: "נגיע לכל מי שפוגע באזרחינו"

ראש הממשלה שיבח את פעילות כוחות הביטחון שחיסלו את המחבלים מברקן ועפרה • השר לביטחון פנים ארדן: "בוקר של עצב וגאווה"

מערכת היום
, עודכן

"מחבל נתעב":במערכת הפוליטית הגיבו הבוקר (חמישי) בסיפוקלחיסולו של אשרף נעאוולה, שביצע אתהפיגוע בברקן לפני כחודשיים, ונהרג הלילה בשכם.

ראש הממשלה ושר הביטחון בנימין נתניהו: "אני משבח את השב"כ, צה"ל והימ"מ על פעולותיהם המרשימות שהביאו לאיתור וחיסול המחבל השפל מהפיגוע בברקן ומחבל נוסף המעורב בפיגוע בעפרה. ידה הארוכה של ישראל תגיע לכל מי שפוגע באזרחי ישראל".

הרמטכ"ל גדי איזנקוט, קיים הבוקר הערכת מצב מטכ״לית והביע הערכה רבה לחיילי ולמפקדי צה״ל הפועלים בגזרות השונות. בתוך כך, ציין הרמטכ״ל לחיוב את ההישגים המבצעיים של הכוחות המשתתפים במבצע ״מגן צפוני״ לחשיפה ונטרול המנהרות ההתקפיות של חיזבאללה החוצות לשטח הארץ.

הרמטכ״ל ציין לחיוב את הנחישות, הדבקות במשימה ושיתוף הפעולה הפורה בין כוחות צה״ל, שב״כ ומשטרת ישראל, אשר הביאו הלילה לפגיעה ולמעצר המחבלים שביצעו את פיגועי הירי בברקן ובצומת עופרה. "המאבק בטרור הוא מאבק מתמשך אך המסר לטרור ולמחבלים ברור", אמר הרמטכ״ל, והוסיף כי המאמץ לשימור הביטחון ותחושת הביטחון באיו״ש וביתר הגזרות נמשכים כל העת.

השר לביטחון פנים ועניינים אסטרטגיים, גלעד ארדן, צייץ בטוויטר: "בוקר של גאווה ועצב. מצדיע וגאה ללוחמי משטרת ישראל של הימ''מ שסגרו חשבון וחיסלו הלילה את המחבל הנתעב שרצח את קים וזיו הי''ד וגם חיסלו את אחד המחבלים הארורים מהפיגוע הקשה בעופרה. עצב כבד עלמותו של הפעוט עמיעד ישראל הי''ד. עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה".

שר הביטחון לשעבר, ח"כ אביגדור ליברמן, שכיהן בתפקיד בזמן הפיגוע, מסר: "ברכות לכוחות הביטחון על חיסול המחבלים השפלים, שביצעו פיגועים מזעזעים. ברור מעבר לכל ספק, שלפחות במקרה אחד מדובר בחוליית החמאס, שהופעלה על-ידי הנהגת החמאס ברצועת עזה. אני דורש ממשלת ישראל להודיע מיד על הפסקת העברת הכסף והדלקים במימון קטארי לרצועה".

אביגדור ליברמן

צילום: דובר צה"ל

יו"ר יש עתיד, ח"כ יאיר לפיד: "כוחות הביטחון חיסלו הלילה את המחבל הנתעב שרצח את קים לבנגרונד-יחזקאל וזיו חגבי ז"ל בפיגוע בברקן. ידע כל מחבל שידו של צה״ל תגיע אליו בכל מקום".

כוח מיוחד של הימ"מ איתר את המחבל הלילה, כשהוא חמוש. הוא נהרג במהלך ניסיון מעצרו. המעצר התבצע בתום פעילות מודיעינית ומבצעית מאומצת של שירות הביטחון הכללי בשיתוף צה״ל ומשטרת ישראל.

מהשב"כ נמסר כי, "כוחות הביטחון ימשיכו לפעול בנחישות למיצוי הדין עם מבצעי פיגועים או אלו אשר סייעו להם ולשמירה על ביטחון אזרחי מדינת ישראל".

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...