"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ניסה לעצור מיידה אבנים - והותקף

כמה פלשתיניות התנפלו על קצין צה"ל, אך הוא נמנע מלהגיב באלימות • דובר צה"ל: "מגבים את הקצין, המשימה הושלמה"

,עודכן
צילום: אי.אף.פי

אירוע מקומם בשומרון: סרטון שפורסם במהלך סוף השבוע מתעדקצין צה"למוכה על ידי נשים פלשתיניות במהלך מעצר נער שיידה אבנים.

בתיעוד שפורסם ברשתות החברתיות, נראה קצין צה"ל בדרגת סגן מגדוד הסיורשל הצנחנים מותקף על ידי כמה נשים פלשתיניות שניסו למנוע את המעצר. הקצין מצידו ניסה לנער את הנשים מעליו, אך לא הגיב באלימות. מפרטי האירוע עולה כי ביום שישי הגיע כוח צה"ל לעצור פלשתיני כבן 14 בכפר קדוםשבשומרון לאחר שזה יידה אבנים לעבר הכוחות. בצה"ל גיבו את הקצין.

מדובר צה"ל נמסר בתגובה כי "התפתחה הפרת סדר אלימה בכפר קדום שלשום ובמהלכה הבעירו כ־50 פלשתינים צמיגים ויידו אבנים לעבר לוחמי צה"ל שפעלו במקום. הלוחמים הגיבו באמצעים לפיזור הפגנות ופעלו בכפר על מנת למנוע את התפשטותה של הפרת הסדר ליישובים הסמוכים. במהלך מעצר של קטין פלשתיני, שזוהה מיידה אבנים לעבר לוחמים מתוך מבנה, התפתחה התקהלות של כמה פלשתינים. הלוחמים השלימו את משימתם, עצרו את מיידה האבנים ויצאו מהכפר ללא נזק או נפגעים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר