"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"בלוני הנפץ מסכנים את הילדים שלי"
בשיחה עם "ישראל היום", מספרים תושבי עוטף עזה על המציאות הבלתי נסבלת • "אנחנו מריחים את האסון מתקרב", אומרת אם מקיבוץ עין השלושה
בלוני נפץ

"בלוני הנפץ מסכנים את הילדים שלי"

בשיחה עם "ישראל היום", מספרים תושבי עוטף עזה על המציאות הבלתי נסבלת • "אנחנו מריחים את האסון מתקרב", אומרת אם מקיבוץ עין השלושה

ניקי גוטמן
, עודכן

בחמאס המשיכו גם היום (רביעי) בשיגור בלוני הנפץ לעוטף עזה.שני מטענים שחוברו לבלון התפוצצומעל יישוב באשכול בדרום המועצה, אך לא נגרם נזק ואין נפגעים.

מירב כהן מקיבוץ עין השלושה סיפרה ל"ישראל היום": "מדינה לא נסמכת על חוסן התושבים שלה. אני אמורה לקבל חוסן מהמדינה ולא הפוך. בלוני הנפץ מסכנים את הילדים שלי, שיכולים להיפגע. הבעיה שאותה אנחנו חווים היא בעיה של מדינת ישראל, לא רק שלנו, ואנחנו מריחים את האסון מתקרב".

גם אתמול התרחשו שני אירועים, ובהם בלוני נפץ התפוצצו בשטח ישראלסמוך ליישובים בעוטף עזה.זר בלונים נחת באחד מקיבוצי שער הנגב והתפוצץ בשטח פתוח. זר בלונים אחר שחצה לשטח ישראל הפיל עצם לא מזוהה בשטחים החקלאיים מחוץ ליישוב באשכול.

"הבלונים יביאו את העימות הבא"

אייל חג'בי, קצין הביטחון של מועצה אזורית שער הנגב, אמר: "הבלונים יביאו את העימות הבא מול הפלשתינים בזמן הקרוב. הבלונים שנחתו ליד בתי מגורים יכלו לפגוע בתושבים. רק בנס איש לא נפגע. התושבים אצלנו קיבלו איגרת שהפלשתינים ממשיכים לשלוח בלונים, והם מתודרכים לא לגעת או להתקרב אליהם, ומתבקשים להזמין את הביטחון והמשטרה.התושבים לצערי מתורגלים".

בתחילת השבוע, בלון נפץ התפוצץ בין שני מבנים בתוך יישוב במועצת אשכול. איש לא היה בבית בזמן האירוע ובנס לא היו נפגעים. בנוסף התרחשו שני אירועים של התפוצצות בלונים מעל שטח המועצה האזורית אשכול. בשבוע שעבר בלון התפוצץ בסמוך לבית במועצה האזורית ונגרם נזק לרכוש ולחלונות הבית.

בינתיים, נמשכות הפרות הסדר האלימות על גבול רצועת עזה ופיצוצים נשמעים ביישובים, כתוצאה מהמטענים ומהרימונים שנזרקים לעבר הכוחות.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...