"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
יש לכם מקבוק פרו? אסור לכם לטוס איתו
רשות התעופה הפדרלית הוציאה הודעה האוסרת להעלות למטוס מקבוקים בעלי סוללה פגומה שיש להחליפה • בדקו אם המקבוק פרו שלכם ברשימה
מקבוק פרו. הולכים לשדרג? | צילום: Getty Images

יש לכם מקבוק פרו? אסור לכם לטוס איתו

רשות התעופה הפדרלית הוציאה הודעה האוסרת להעלות למטוס מקבוקים בעלי סוללה פגומה שיש להחליפה • בדקו אם המקבוק פרו שלכם ברשימה

ניב ליליאן
, עודכן

אם אתם זוכרים אתמבצע ההחזרה של אפל למקבוקים מדגם מקבוק פרו 15אינץ' שנמכרו בין ספטמבר 2015 לפברואר 2017 בגלל תקלה בסוללה, ואתם מחזיקים באחד, כדאי שתנצלו את המבצע במהירות: רשות התעופה הפדרלית (FAA) אסרה להעלות אותם לטיסות. וכשאנחנו כותבים אסרה – זה אומר שהיא אסרה לחלוטין: אסור להעלות אותם למטוסים. לא במזוודה ולא במטען היד. יש לכם מקבוק פרו 15 שיוצר ב-2015 ונמכר בתקופה שמוזכרת מעלה שהסוללה שלו לא הוחלפה? תשאירו אותו בבית או שלא תעלו למטוס.

לעוד חדשות טכנולוגיה - הצטרפו לטלגרם שלנוותדעו ראשונים

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...