"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יצרנית הסמארטפונים הסינית Realme הושקה בישראל

טעינה מ-0% ל-100% בתוך שעה ומצלמה עם זום פי 60: רשת באג השיקה את מותג הסמארטפונים השביעי בגודלו בעולם • המחיר: החל מ-999 שקלים

,עודכן
צילום: ינון בן שושן

Realme (רילמי), מותג המשנה של ענקית הסלולר אופו (Oppo), השיק היום (חמישי) את הסמארטפונים שיימכרו תחילה בישראל באמצעות רשת באג. ל-Realme, שהוקמה לפני פחות משנתיים ונחשבת לחברה השביעית בגודלה בעולם בשוק הסלולר, יש כבר יותר מ-35 מיליון משתמשים בכ-28 מדינות.

החברה היא בעלת קצב הצמיחה הגדול ביותר, ולצד סמארטפונים מציעה גם מוצרים נלווים - כמו שעונים חכמים ואוזניות. באג תייבא תחילה שלושה דגמים שונים של סמארטפונים - Realme 6 ,Realme 6 Pro, ו-Realme X3 SuperZoom. החל ממחר (שישי), ימכר דגם ה-Realme 6 Pro, והשניים האחרים בתחילת החודש הבא.

Realme 6 ו-Realme 6 Pro

מדובר בשני מכשירים לשוק הביניים. ה-Realme 6 מגיע עם מסך LCD בגודל 6.5 אינץ', עם חיישן בצורת חור בחלקו השמאלי העליון המיועד לצילום סלפי באיכות 16 מגה-פיקסל. לצד זה אפשר למצוא מעבד MediaTek Helio G90T, וזיכרון עבודה (RAM) של 4 גיגה-בייט, ונפח אחסון של בגודל 128 גיגה-בייט. מערך הצילום משלב ארבעה חיישנים בסך הכל, עם חיישן ראשי באיכות 64 מגה-פיקסל.

Realme 6 Pro
Realme 6 Pro

הדגם המתקדם יותר, Realme 6 Pro, משלב עם מפרט מעט מרשים יותר. המסך מגיע בגודל 6.6 אינץ', וכאן אפשר כבר למצוא את המעבד Snapdragon 720G של קוואלקום, לצד זיכרון עבודה בנפח 8 גיגה-בייט וזיכרון אחסון זהה של 128 גיגה-בייט.

Realme 6
Realme 6

בגזרת הצילום המכשיר משלב לא פחות מ-6 עדשות - 2 מקדימה (סלפי) ו-4 מאחורה. החיישנים בחלקו הקדמי מגיעים באיכות של 16 מגה-פיקסל ו-8 מגה-פיקסל, ובחלקו האחורי אפשר למצוא חיישן ראשי באיכות 64 מגה-פיקסל, לצד שלושה נוספים כשלכל אחד תפקיד אחר.

חידוש מעניין נוסף שמגיע בשני המכשירים נמצא דווקא בסוללה שמגיעה בנפח 4,300mAh וניתנת לטעינה מלאה בתוך 60 דקות בלבד.

מחירו של ה-Realme 6 Pro החל מ-1,299 שקלים, ושל ה-Realme 6 החל מ-999 שקלים.

RealMe X3 SuperZoom - המתקדם ביותר

מדובר בסמארטפון המתקדם ביותר של היצרנית הסיניות שהושק בישראל, והוא מגיע עם מעבד Snapdragon 855 Plus של קוואלקום, ומערכת צילום מתקדמת יותר. לדברי החברה, בעזרת טכנולוגיות מיוחדות שפיתחה יכול הטלפון ללכוד תמונות מדויקות להפליא בכל תנאי תאורה.

RealMe X3 SuperZoom
RealMe X3 SuperZoom

בחלקו הקדמי אפשר למצוא מסך בגודל 6.6 אינץ', עם חור בחלקו העליון המיועד לזוג עדשות סלפי באיכות 32 ו-8 מגה-פיקסל. כאן באופן מפתיע הסוללה מגיעה בנפח 4,200mAh, אך ניתנת לטעינה מלאה בתוך 55 דקות בלבד, או 70% בתוך 30 דקות.

וכאמור, ה-X3 SuperZoom שם דגש על מערכת הצילום ומורכב מ-4 מצלמות בגב המכשיר: בדומה לשני המכשירים האחרים גם הוא מגיע עם חיישן ראשי באיכות 64 מגה-פיקסל, כשהשינוי נמצא בעדשת באיכות 8 מגה-פיקסל המשלבת מצלמת פירוסקופ המאפשרת זום היברידי של עד פי 60, או זום אופטי פי 5.

המחיר של X3 SuperZoom החל מ-1,999 שקלים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר