"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אמזון קיבלה אישור פדרלי להפעיל את צי הרחפנים שלה
רשות התעופה הפדרלית בארה"ב אישרה לענקית הסחר המקוון לספק משלוחים מהאוויר • "יעניק אפשרות להעביר בבטחה וביעילות חבילות ללקוחות שלה" • השלב הראשון: בדיקות טכנולוגיות לפני פעילות מבצעית
צילום: רויטרס

אמזון קיבלה אישור פדרלי להפעיל את צי הרחפנים שלה

רשות התעופה הפדרלית בארה"ב אישרה לענקית הסחר המקוון לספק משלוחים מהאוויר • "יעניק אפשרות להעביר בבטחה וביעילות חבילות ללקוחות שלה" • השלב הראשון: בדיקות טכנולוגיות לפני פעילות מבצעית

ינון בן שושן
, עודכן

משלוחים מהשמיים: חברת אמזון קיבלה אישור מרשות התעופה הפדרלית (FAA) להפעיל את צי הרחפנים שלה, במסגרת שירותי פריים אייר (Prime Air). האישור יעניק לאמזון "אפשרות להעביר בבטחה וביעילות חבילות ללקוחות שלה", אמרו ב-FAA.

באמזון אמרו, כךלפי דיווח ב-CNBC, כי החברה עברה הכשרה קפדנית והגישה לרשות התעופה ראיות מפורטות בדבר בטיחות הפעילות, כולל הדגמת הטכנולוגיה בפני פקחי FAA. בתוך כך, בחברה ציינו כי הצי עדיין אינו מוכן לפעילות מבצעית, ובשלב זה הוא עדיין נמצא בבדיקות טכנולוגיות של מערכות השילוח האוויריות.

באמזון שואפים כי כל המשלוחים יגיעו ללקוחות בתוך 30 דקות בלבד מרגע ההזמנה. המשלוח הנסיוני הראשון באמצעות שירות המשלוחים פריים אייר בוצע בחודש דצמבר 2016 בבריטניה. קופסה עם יחידה של Amazon Fire TV, הסטרימר של החברה, נחתה בגינה של הלקוח עם שקית פופקורן תוך 13 דקות בלבד מרגע שהשלים את ההזמנה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...