"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תקלה אזורית לפלאפון בדרום

החל מאתמול אחר הצהריים התקבלו דיווחים על תקלה באזור אשקלון והסביבה • "בחברה טענו שזה קרה בגלל מזג האוויר" • הצפי לפתרון: יום ראשון

,עודכן
חברת פלאפון // צילום: יהושע יוסף // חברת פלאפון

לקוחה של חברת פלאפון מהיישוב באר גנים שבדרום הארץ, דיווחה היום (שישי) על תקלה אזורית גדולה של החברה.

"החל מאתמול אחר הצהריים אני לא מצליחה להוציא שיחות למעט חירום", אמרה הלקוחה ה' ל"ישראל היום". "הנציג שלהם אמר שזו תקלה ידועה וכי מדובר על אזור הדרום, הכולל את אשקלון והסביבה. לשלושה אנשים שאני מכירה יש את אותה תקלה", הוסיפה.

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

לדבריה, "ניסינו לתפוס אותם אתמול במשך זמן רב, והם שלחו לנו הודעה שנעביר את השיחות לוואי פיי. הם אמרו שזו תקלה שנוצרה בגלל מפגעי מזג האוויר, כאשר צפי סיום התקלה הוא ביום ראשון הקרוב".

בהודעה ששלחה החברה ל-ה' נכתב: "בהמשך לשיחתנו על הפעלת שירות VoLTE & Wi-Fi Calling, מצורףקישורעם הסבר קצר על אופן התפעול במכשיר".

בפלאפון הדגישו כי אחד האתרים מבין אלפי האתרים של החברה נפגע. הכיסוי של אתר זה הוא לטווח מצומצם ונתמך על ידי אתרים אחרים באזור, ומסרו: "בעקבות מזג האוויר הסוער, אחד האתרים נפגע. תיקון האתר דורש תיאום בין כמה גורמים וכלים הנדסיים מיוחדים ועושים מאמצים גדולים לתקן אותו במהירות. עד יום ראשון הוא יפעל כרגיל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר