"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מצלמת הסלפי החדשה של Oppo מתחבאת מתחת למסך

אמנם היא לא עשתה זאת ראשונה, אבל זו כנראה תהיה מצלמת הסלפי הראשונה שתגיע לישראל כשהיא מתחבאת מתחת למסך במכשירים העתידיים של Oppo שמיובאת לארץ על ידי חברת רונלייט

,עודכן
0השמעה

החידושים בעולם הסמארטפונים לא נגמרים מתברר. יצרנית הסמארטפונים הסינית, חברת Oppo, הציגה אמש לראשונה מצידה פיתוח של מצלמת סלפי שנמצאת מתחת לפני המסך בצורה שהיא בלתי נראית לעין ובצורה שהיא לא מפריעה למה שמופיע על המסך.

מצלמת הסלפי מתחבאת מתחת למסך. Oppo,

Oppo היא לא הראשונה שמטמיעה מצלמה מתחת למסך, כאשר חברת ZTE כבר עשתה זאת לפני מספר חודשים כאשר הציגה את ה-ZTE Axon 20 עם מצלמת הסלפי החבויה, והיא גם לא תהיה האחרונה כאשר צפויים מכשירים נוספים בעתיד הקרוב, כמו למשל ה-Samsung Galaxy Z Fold3 שעל פי הדיווחים יכיל מצלמה מהסוג הזה.

המכשירים של Oppo החלו להופיע בישראל לאחרונה באמצעות היבואן הוותיק, חברת רונלייט וייתכן מאוד שנראה מכשיר עם מצלמה כזו בעתיד הקרוב. החברה הציגה את הטכנולוגיה כבר בשנת 2019 למשקיעים, כאשר רק עכשיו זה הגיע לפסי הייצור.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר