רוצים לקנות אייפון 18 ולקבל כסף בחזרה? כך תעשו את זה

אפליקציית התשלומים KashCash חידשה את המבצע המבוקש על כרטיסי המתנה שלה, שמעניק 50 שקלים בכל רכישה, אותם ניתן לממש במגוון רשתות • המשמעות: אפשר לרכוש אייפון ולקבל 900 שקלים לקנייה עתידית

אייפון 18 , אי.פי
אייפון 18 | צילום: אי.פי

רוצים לקנות אייפון 18 ב"אושר עד" במחיר של 4,499 שקלים ולקבל 900 שקלים לקנייה עתידית במגוון רשתות? מתברר שישנה שיטה לעשות זאת באמצעות רכישת כרטיסי מתנה.

אפליקציית התשלומים KashCash חידשה את מבצע הגיפט קארד שלה והוא מאפשר לקבל על כל קנייה של גיפט קארד ב 250 שקלים, 50 שקלים לקנייה עתידית במתנה. המבצע הושק ביוני והסתיים כמתוכנן בסוף חודש יולי, אך בעקבות ביקוש חריג החליטה החברה להאריך אותו עד 3 באוקטובר.

אייפון 18 פרו. יכול להיות שלכם | צילום: אפל

כאמור, כל רכישה של גיפט קארד בסכום של 250 שקלים ומעלה מזכה בשובר של 50 שקלים ואין הגבלה על מספר השוברים למשתמש. מבצע זה תקף גם ברשת אושר עד ולכן ניתן לרכוש מספר כרטיסי גיפט קארד דיגיטליים בו זמנית ולממש אותם באותה עיסקה. לאחר מכן, המזמינים יקבלו סכום לפי הרכישה לקנייה עתידית עד חמש שנים מהיום.

את הכרטיסים ניתן לממש במגוון רשתות ביניהן רשתות המזון קרפור, יוחננוף, אושר עד, AM:PM, סופר יודה, סופר ספיר, סופר ברקת, ספאר, פרשמרקט, אלמה מרקט ושוק העיר. בתחום המסעדות מדובר במקדונלדס , ארומה, רולדין, ארקפה, גולדה, וניליה, פיצה האט, פיצה שמש ועוד.
בתחום האופנה מדובר בפוקס, אייץ' אנד אם, קסטרו, מנגו, רנואר, גולף, שילב, פוטלוקר, אדידס, נייקי, רובי ביי ועוד.

900 שקלים - אבל יש כוכבית | צילום: אפל

עם זאת חשוב לדעת שלא ניתן לממש את כל הצבירה בבת אחת, שכן לא ניתן להשתמש ביותר מהטבה אחת בעסקת רכישה. המשמעות היא שבכל עיסקה יהיה ניתן לממש קנייה ב 50 שקלים ללא התניית קנייה. כך למשל ניתן לקנות 18 כרטיסי מתנה של 250 שקלים בשווי של 4,500 שקלים
ועל 18 כרטיסי המתנה מקבלים 18 שוברים בסכום של 50 שקלים, כאשר סך הכל מדובר ב-900 שקלים במתנה לקנייה בגיפט קארד.

בשורה התחתונה, ניתן לממש את ההטבה ביותר מ-450 רשתות ו-70 אלף עסקים קטנים ברחבי הארץ, כולל באילת, המהווים יחד יותר מ-300 אלף נקודות מכירה.  פרופ' דודי גרשון, מנכ"ל החברה מסר: "המבצע הושק ביוני ותוכנן להסתיים בתחילת אוגוסט. הביקוש שנרשם היה גבוה משמעותית מהצפוי, והמשוב מהלקוחות היה חיובי מאוד. יוקר המחיה מכביד על משקי הבית, ולקראת החגים ההוצאות גדלות עוד יותר. הטבה של עד 20% על הרכישה היא הקלה ממשית, ולכן החלטנו להאריך את המבצע עד 3 באוקטובר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר