"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מטא מציגה: הצעד הבא בדרך ל"סופר-אינטליגנציה"

ענקית הטכנולוגיה משיקה את מודל ה-AI החדש שלה, שמביא איתו יכולות אוטונומיות מתקדמות, ניהול משימות מורכבות ושליטה במחשב • למרות השדרוג המשמעותי בקידוד ובמולטי-מודאליות, מטא עדיין נאבקת לסגור את הפער מול המודלים המובילים של המתחרות בשוק

0השמעה
ענקית הטכנולוגיה משיקה את מודל ה-AI החדש שלה , מטא
ענקית הטכנולוגיה משיקה את מודל ה-AI החדש שלה. צילום: מטא

חברת מטא הכריזה על השקת Muse Spark 1.1, עדכון מקיף למודל הבינה המלאכותית מבית מעבדות Meta Superintelligence.המודל החדש מיועד לבצע משימות סוכניות מורכבות, וכולל שיפורים דרמטיים ביכולת התכנון, כתיבת הקוד, הבנת תמונות ווידאו, ותפעול ישיר של יישומים וממשקי מחשב. העדכון מהווה חלק מהחזון של מנכ"ל החברה, מרק צוקרברג, ליצירת "סופר-אינטליגנציה אישית" שתסייע למשתמשים בניהול סדר היום והשגת יעדיהם.

מטא מציגה: Muse Spark 1.1 // מטא

היכולת הבולטת ביותר ב-Muse Spark 1.1 היא הפעלת "סוכנים חכמים" המסוגלים לחלק פרויקטים גדולים לתתי-משימות, לתקשר עם אפליקציות חיצוניות ולנהל זיכרון בהיקף נרחב של עד מיליון טוקנים.

במקום לבצע פעולה בודדת בכל פעם, המודל יודע לכתוב סקריפטים לאוטומציה, לתפעל דפדפנים ואף לבצע פעולות עצמאיות כמו סריקת מוצר מתוך וידאו והעלאתו למכירה ב-Facebook Marketplace או ניהול תהליכי ניפוי שגיאות מקצה לקצה.

במקביל לשדרוגים הטכניים, מטא משלבת את היכולות החדשות ישירות ב-Meta AI, שזוכה כעת לחיבור ל-Gmail ול-Google Calendar כדי לסייע בתכנון לו"ז, מחקר וניהול משימות יומיומיות. כמו כן, החברה פותחת לראשונה גרסת תצוגה מקדימה של ה-API עבור מפתחים. השקת המודל מלווה בקמפיין פרסומי מקיף שהשיק צוקרברג לקידום חזון ה-AI של החברה.

ענקית הטכנולוגיה משיקה את מודל ה-AI החדש שלה,צילום: מטא

על אף קפיצת המדרגה והתוצאות המרשימות במבחני הביצועים הפנימיים, במטא מודעים לכך שהקרב צמוד מתמיד. סוכני ה-AI של המתחרות הבולטות - ובהן OpenAI, אנתרופיק וגוגל - עדיין מציגים יכולות עצמאיות גבוהות יותר בטיפול במשימות מורכבות לאורך זמן, ומטא תצטרך להוכיח שהמודל החדש מסוגל לספק פער טכנולוגי אמיתי בשטח.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר