"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מי שצופה לבד צופה פחות: הכירו את הפיצ'ר החדש של אינסטגרם
עד כה האפשרות ליצור רשימת צפייה עם חברים הייתה בפיתוח פנימי בלבד, אך בקרוב תשוחרר למשתמשים אחרים • התכונה החדשה פועלת באופן דומה לפלייליסטים המשותפים של Spotify
אינסטגרם. צילום: רויטרס

מי שצופה לבד צופה פחות: הכירו את הפיצ'ר החדש של אינסטגרם

עד כה האפשרות ליצור רשימת צפייה עם חברים הייתה בפיתוח פנימי בלבד, אך בקרוב תשוחרר למשתמשים אחרים • התכונה החדשה פועלת באופן דומה לפלייליסטים המשותפים של Spotify

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

כמה פעמים דפדפתם את עצמכם במורד הפיד באינסטגרם וחשבתם לעצמכם: "הלוואי שהייתי יכול לחלוק את כל הטוב הזה עם כל החברים שלי"? חדשות טובות: עוד מעט באמת תוכלו לעשות זאת.

אינסטגרם החלה לבדוק, באופן חיצוני, תכונה בשם "Blend", שמאפשרת למשתמשים לשתף ולצפות בפיד Reels משותף עם חברים. התכונה יוצרת הזנת תוכן פרטית של סרטונים מומלצים המותאמת אישית לשני משתמשים או יותר.

לפי דיווח של אתר Mashable, התכונה פועלת באופן דומה לפלייליסטים המשותפים של Spotify, אך מיועדת לסרטוני Reels של אינסטגרם. דובר מטא אישר כי החברה "בודקת את היכולת להצטרף לחוויית Reels חדשה שבה ניתן לשלב סרטונים מומלצים בין חברים בצ'אט DM".

אינסטגרם. מטא מציינת כי התכונה נבדקת בקרב "קבוצה קטנה של אנשים", צילום: רויטרס

התכונה נמצאת בפיתוח כבר זמן מה, אך עד כה לא יצא מחוץ לשימוש של עובדי החברה. בשלב זה, מטא מציינת כי התכונה נבדקת בקרב "קבוצה קטנה של אנשים".

על פי התיאורים, התכונה תאפשר למשתמשים לראות למי כל סרטון מומלץ בהתבסס על פעילות כל משתמש באינסטגרם; לשלוח סרטונים לצ'אט שיעדכנו את ה-Blend המשותף; ליצור חוויית צפייה ייחודית לכל קבוצת משתמשים, עם אפשרות לעזוב את ה-Blend בכל עת

מעניין לציין שבניגוד למגמות קודמות של אינסטגרם, תכונה זו אינה מהווה חיקוי של טיקטוק, אלא מציעה רעיון מקורי לשיתוף תוכן בין חברים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...