"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חשד לפריצת סייבר נוספת למשרד עורכי הדין גולדפרב-גרוס

כשבוע אחרי התקיפה הקודמת, מערך הסייבר הלאומי עדכן את המשרד כי עלה חשד שבוצע ניסיון חדירה נוסף על ידי גורם עוין

,עודכן
0השמעה
פריצת האקרים (אילוסטרציה). צילום: GettyImages

משרד עורכי הדין גולדפרב-גרוס מסר הבוקר (שלישי) כי התגלה חשד לתקיפת סייבר נוספת במערכותיו. לפי ההודעה, מערך הסייבר הלאומי עדכן את המשרד אמש כי עלה חשד שבוצע ניסיון חדירה נוסף לרשת החברה על ידי גורם עוין.

מטעם מהמשרד נמסר: ״חברת סיגניה, המטפלת באירוע הסייבר ועורכת את הבדיקות הנדרשות כדי לבחון את החשד והורינו לה להשקיע את כל המשאבים הנדרשים כדי לסיים את הליך הבדיקה בהקדם. על אף שמדובר בחשד בלבד, מצאנו לנכון לעדכן את לקוחותינו".

אנשי גולדפרב גרוס זליגמן,צילום: דדי אליאס

המשרד עובד בצמידות עם מערך הסייבר הלאומי והחשד דווח לרשות להגנת הפרטיות. המשרד ימשיך לעדכן על התפתחויות בנושא.״ כך לשון ההודעה.

כזכור, לפני כשבוע,האקרים פרצולמערכות המחשוב של משרד עורכי הדין גולדפרב-זליגמן. הפריצה איימה לחשוף מידע רגיש אודות לקוחות המשרד, בהם אילי הון ואנשי עסקים בכירים, וכן מרבית הבנקים בישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר