סטיב ווזניאק. צילום: רוני שיצר

סטיב ווזניאק, מייסד חברת אפל, הובהל לבית החולים לאחר שדיווח כי "חש מוזר"

איש העסקים, שהקים את חברת אפל עם סטיב ג'ובס, סיים הרצאה במקסיקו סיטי והחל לחוש ברע • הדיווחים טוענים שתסמיניו היו מתאימים לשבץ מוחי, ואילו דיווחים אחרים טוענים שמדובר בוורטיגו

סטיב ווזניאק (73), שהקים את חברת אפל יחד עם סטיב ג'ובס, הובהל לבית חולים במקסיקו סיטי, לאחר שדיווח לאשתו כי הוא "מרגיש מוזר".

כלי תקשורת מקסיקניים דיווחו כי ווזניאק, שנאם בכנס של פורום העסקים הבינלאומי שנערך בבירת מקסיקו, סיפר לאשתו אחרי הנאום שהוא לא מרגיש טוב. התסמינים שעליהם דיווח הדליקו נורות אדומות אצל אשתו, שדרשה ממנו להתפנות לבית החולים.

כלי התקשורת המקסיקני "רפורמה" ציין שהאשפוז נקבע עקב תסמינים שהעלו את החשש שווזניאק עבר שבץ מוחי. מנגד, אתר  TMZ ציטט מקורות אחרים שטענו כי המהנדס והמדען סבל מתסמינים של ורטיגו (תופעה שכיחה הנגרמת מפגיעה במערכת שיווי המשקל של הגוף).

בעקבות האשפוז, הוקפצו למקסיקו אנשי הצוות האישי שלו, שהגיעו במטוס פרטי ובדקו אם הוא צריך להיות מועבר לטיפול משמעותי יותר בארצות הברית, אלא שלפחות כרגע, ווזניאק, שעבר סדרה של בדיקות בבית החולים, נשאר במקסיקו כשמצבו מוגדר יציב.

במצב יציב. סטיב ווזניאק, צילום: רוני שיצר

ווזניאק, שהונו מוערך כיום בכ-170 מיליון דולר, הקים עם שותפו העסקי סטיב ג'ובס את חברת אפל בשנת 1976. במסגרת השותפות הזו הוא עיצב את מחשבי Apple I ו-Apple II, שמילאו תפקיד מרכזי במהפכת המחשבים האישיים שחדרה לכל בית.

לאחרונה הוא הכריז על השקת חברת חלל פרטית בשם Privateer, חברה חדשה שתצטרף לשורה של חברות בתחום כמו SpaceX של אילון מאסק, Blue Origin של ג'ף בזוס ו-Virgin Galactic של ריצ'רד ברנסון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...