"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"בקרוב נגיד שלום": תתכוננו להיפרד מטוויטר כפי שהכרתם

בסדרת ציוצים שפרסם אילון מאסק, הבעלים של הרשת החברתית המצליחה, הוא כתב: "בקרוב נגיד שלום למותג טוויטר ובאופן הדרגתי לכל הציפורים" • הוא גם פרסם סרטון קצר שבו נראה הלוגו של החברה משתנה לאות X

,עודכן
0השמעה
משרדי טוויטר. צילום: איי.אף.פי.

תתחילו להיפרד?אילון מאסק, הבעלים שלטוויטר, צייץ הבוקר (ראשון) כי הוא מעוניין לשנות את המיתוג של הרשת החברתית המצליחה: "בקרוב נגיד שלום למותג טוויטר ובאופן הדרגתי לכל הציפורים".

בציוץ נוסף שהוא פרסם בטוויטר, כתב מאסק: "אם לוגו מספיק טוב של X יעלה הלילה לרשת, אנחנו נעלה איתו ברחבי העולם בלייב מחר". כמה דקות אחר כך, היזם פרסם סרטון קצרצר בן 3 שניות שבו נראה הלוגו של טוויטר מהבהב ומשתנה ללוגו של האות X, כך שייתכן שמדובר ברמז לכך שהוא מתכוון לשנות את שמה של הרשת החברתית.

And soon we shall bid adieu to the twitter brand and, gradually, all the birds

— Elon Musk (@elonmusk)July 23, 2023

If a good enough X logo is posted tonight, we’ll make go live worldwide tomorrow

— Elon Musk (@elonmusk)July 23, 2023

מאז שמאסק רכש את טוויטר באוקטובר האחרון תמורת 44 מיליארד דולר, החברה שינתה את שם העסק שלה ל"תעשיות X", מה שמשקף את החזון של היזם, שהוא גם האיש העשיר ביותר בעולם, ליצור "סופר אפליקציה". החברה לא הגיבה לבקשת סוכנות הידיעות "רויטרס" לקבל תגובה על הציוצים של מאסק.

pic.twitter.com/IwcbqMnQtA

— Elon Musk (@elonmusk)July 23, 2023

ראוי לציין כי באתר של טוויטר נכתב כי לוגו החברה, של הציפור הכחולה המפורסמת שעומדת במרכזו, הוא "הכנס המזוהה ביותר שלנו", ולכן החברה "כל כך מגוננת עליו". הכרזתו של מאסק מגיעה כמה שבועות לאחר שהואהכריז על שורת הגבלותברשת החברתית, בהן הגבלת קריאה של עד 6,000 פוסטים ביום לחשבנות מאומתים, עד 600 פוסטים ליום עבור חשבונות לא מאומתים ועד 300 פוסטים ליום לחשבונות חדשים ולא מאומתים.

ה"פרידה" לכאורה של טוויטר מהמותג שלה מגיע כמה שבועות לאחרהשקת ת'רדס, הרשת החברתית החדשה של מטא, אליה נרשמו יותר מ-100 מיליון משתמשים בתוך חמישה ימים בלבד.

המהלך הגדול הבא שלו כבר מעבר לפינה. אילון מאסק (ארכיון),צילום: איי.פי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר