"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מייסד מובילאי פרופ' שעשוע: "מחיר הטעות ביישום רפורמה בלתי זהירה גדול מדי"
בפוסט בלינקדין הזהיר אחד מבכירי ההיטק הישראלי מייסד מובילאי פרופ' אמנון שעשוע את הממשלה מפני יישום מהיר של הרפורמה המשפטית "אל תמהרו. עצרו. קחו את הזמן לחשוב, להתלבט, להתייעץ, לבחון את ההשלכות בלב פתוח ונפש חפצה"
פרופ' אמנון שעשוע, מייסד מובילאיי | צילום: יונתן הפנר

מייסד מובילאי פרופ' שעשוע: "מחיר הטעות ביישום רפורמה בלתי זהירה גדול מדי"

בפוסט בלינקדין הזהיר אחד מבכירי ההיטק הישראלי מייסד מובילאי פרופ' אמנון שעשוע את הממשלה מפני יישום מהיר של הרפורמה המשפטית "אל תמהרו. עצרו. קחו את הזמן לחשוב, להתלבט, להתייעץ, לבחון את ההשלכות בלב פתוח ונפש חפצה"

אורי ברקוביץ'
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מחאת ההייטקיסטים נגד הרפורמה המשפטית מקבלת היום חיזוק משמעותי מאחד הגורמים הבכירים והמוכרים ביותר בהייטק הישראלי.בפוסט שפירסם בלינקדיןקורא מייסד חברת "מובילאי" פרופ' אמנון שעשוע לממשלה לקדם בזהירות את הרפורמה. "כשאתה מוביל חשוב להיות זהיר", כתב פרופ' שעשוע.

בפוסט לא מציין שעשוע מפורשות למי הוא מיועד, אך נראה כי הוא נועד לעיניים של הממשלה, יותר מאשר לאופוזיציה שמתדלקת את המחאה נגדה. פרופ' שעשוע אמנם קובע כי "נדמה שרבים מסכימים שנדרשת רפורמה משפטית בישראל", אך גם קובע כי מדובר ב"רפורמה בלתי זהירה".

בפוסט שפרסם שואל עוד פרופ' שעשוע, "אבל איך נכון לבצע רפורמה במדינה מורכבת כמו שלנו?". לאחר שהוא מזהיר כי "מחיר הטעות ביישום רפורמה בלתי זהירה גדול מדי", הוא מספק את העצה: "אל תמהרו. עצרו. קחו את הזמן לחשוב, להתלבט, להתייעץ, לבחון את ההשלכות בלב פתוח ונפש חפצה. אלה החיים של כולנו".

עד כה הוציא מטה המאבק של ההייטקיסטים, המורכב מיועצי תקשורת, מנהלים בכירים בהייטק ומאנשי קרנות ההון סיכון, בעיקר הודעות משותפות. למעט מקרים חריגים, הגורמים הבכירים והמוכרים נעדרו מהשיח. ייתכן שהקריאה הזו של פרופ' שעשוע, שלא חוזרת על המסרים החריפים של מארגני מחאת ההייטקיסטים, מצביעה על רצון שלא להסלים עוד יותר את העימות סביב הרפורמה המשפטית וקורא ללכת לכיוון של הידברות.

ביקשנו מפרופ' שעשוע הבהרות על כוונותיו בפוסט, אך הוא ביקש שלא להוסיף על הדברים.

לפוסט המלא

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...